Favourites

D24 Durian McFlurry is Back!

Assalamualaikum.. Hai peminat D24 Durian McFlurry! Dah start menikmati Durian McFlurry ke belum? hehehe. Kang meleleh air liur tengok gambar ni time bulan puasa. Pilih la nak cup biasa tu ke atau nak berparty. Haaa lagi banyak kuantitinya. Masuk sesudu dalam mulut dan nikmatilah Durian McFlurry sambil pejam mata. Drama sangat kan? hahaha. Ada orang …

122 total views, 2 views today

Continue Reading
Favourites

Peminat Pappa Roti

Kami anak beranak memang suka Pappa Roti. Korang minat tak? Kebetulan ke AEON Bukit Indah, Babah beberapa ketul Pappa Roti untuk Syamil dan buat kunyah-kunyah bila berbuka puasa. Seketul ni pun rasa tak cukup tau. lagi bila makan time panas-panas. Gebu gebas. Ehh maafkan Ummi ya, bukan niat nak kecurkan hehehehe. Nampak tak anak bujang …

Continue Reading
Favourites

Buah Kundang Kegemaran Ummi

Saja nak bagi korang terliur hehehe. Last two weeks kot ni Mama Cu bagi Ummi buah kundang. Ummi ni memang pencinta buah kundang. Dulu masa pregnant nasiblah ada musim. Pantang dengar ada jual, rasa masa tu juga nak hehehe. Tengok gambar pun rasa terliur hehe. Walaupun saiz tak berapa besar tapi cukup buat air liur …

Continue Reading
Favourites

Harumanis Selamat Mendarat Di Johor

Buah kegemaran yang setahun sekali je boleh dibeli dah selamat mendarat di Johor dan seterusnya berenang-renang dalam perut hehehe. Biasalah buah ni muncul bulan April dan Mei je. Nahhhh belanja gambar. Ya ampun nikmatnya dapat makan buah harumanis ni. Makan sambil pejam mata hehe. Harummm.. manisssss.. yumeeehhh. SIla jangan kecur sampai meleleh air liur. Beli …

Continue Reading
Favourites

Koleksi Tudung Aidi Juma

Minggu lepas Mama Maszull ada share anak dia nak clearkan stok tudung AJ. Rasa memang dah lama tak beli tudung bawal Aida Jebat Aidi Juma ni. Saya beli biasa yang murah-murah je. Buat-buat gilir-gilir pakai pergi kerja hehehe. Sehelai RM12 je tak termasuk postage. Ada lagi stok yang available tu. Kalau korang nak tengok boleh …

Continue Reading