Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 2

sambungan entri part 1. tajuk entri very2 the panjang hahaha. gasaklah nak. lepas maghrib kami bersiap2 keluar makan. alhamdulillah kek masih stabil tanpa mecair sikit pun. cayalah nanie. hehehe. plan asal nak celebrate kat cafe kat situ jek. sebelum tu ada insiden kecil berlaku. eh bukanlah insiden apa pun. cuma kami agak hangin la dengan

Continue reading Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 2

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 1

cerita bulan lepas, tok ayah pun dah 56 tahun sebulan 10 hari dah hahaha. busy sangat gamaknya ummi ilham ni kan. sampai nak taip entri blog pun tak sempat hahaha. sebenar2nya malas jek lebih. kadang2 kat rumah, anak2 dah tidur mak dia pun join tidur. impian nak update blog tinggal harapan jek lah. ok, berbalik

Continue reading Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 1

Majlis Kenduri Aqiqah Ilham Syamil Dan Majlis Hari Lahir Ilham Syahmi Yang Ke 4 Tahun

alhamdulillah setelah berkali2 postponed, akhirnya terlaksana juga majlis kenduri aqiqah untuk muhammad ilham syamil. plan dari asal memang nak selitkan majlis potong kek untuk abang ilham. saja nak meraikan dia sempena birthday yang dah lepas 2 bulan hehehe. persiapan nak membuat kenduri biasa2 je. almaklumlah sejak arwah mak tak ada memang kami pandai2 sendirilah berdikari

Continue reading Majlis Kenduri Aqiqah Ilham Syamil Dan Majlis Hari Lahir Ilham Syahmi Yang Ke 4 Tahun

Mak Wee’s 1st Birthday Bash @ The Ledang Urban Retreat Nusajaya

cerita 1 mei yang lepas cuti labour day. 1st birthday bash puteri zulaikha aka mak wee panggilan ilham. lokasi event di The Ledang Urban Retreat, Nusajaya. babah ilham tiada dilokasi kejadian sebab ada job kat senggarang. dia balik kampung sorang2. jadi ummi je uruskan anak2. oleh kerana babah tak ada jadi dia cari pengganti photographer.

Continue reading Mak Wee’s 1st Birthday Bash @ The Ledang Urban Retreat Nusajaya

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: