Ilham’s Birthday Celebration @ Tadika Aulad Ilmiyyah

tercapailah cita2 abang ilham nak kek ninja turtle.ummi order kek simple2 je untuk celebrate dekat sekolah.lagi pun abang ilham bukan makan pun kek tu.ikut plan asal cikgu2 UMAI nak buat jamuan hari raya hari ni.oleh kerana masalah ketiadaan bekalan air berlanjutan cikgu postponed.tapi plan ummi ilham tetap diteruskan. ummi bagitau dia, ummi dah order kek

Continue reading Ilham’s Birthday Celebration @ Tadika Aulad Ilmiyyah

160516 | Dinner Sempena Hari Muda Ummi Ilham & Hari Tua Uncle Epy @ Olive Musicafe

alhamdulillah sempat lagi celebrate birthday ke 35 tahun bersama orang2 tersayang. kali ni celebrate sama2 secara surprise dengan bakal besan hahaha.rupa2nya senyap2 babah plan dengan mama jijie untuk surprisekan ummi dan uncle epy. cissss. babah memang dah bagitau nak belanja makan. tapi dia tak sebut pun nak makan kat mana.jadi ummi pun fefeeling surprise la

Continue reading 160516 | Dinner Sempena Hari Muda Ummi Ilham & Hari Tua Uncle Epy @ Olive Musicafe

090216 | Babah’s Birthday Celebration @ Seoul Garden, Plaza Angsana

9 feb 2016 birthday babah ilhams yang keeeeeeeeee.. 36. semakin muda nampaknya ye hehe. macam yang ummi bagitau gabungkan birthday celebration babah dan adik syamil. bajet kurang jadi celebrate anak beranak. sorry ye adik syamil. nanti ada rezeki ummi buat birthday party adik. oleh kerana ummi ilham sedang berusaha jadi fit mom, maka lokasi makan

Continue reading 090216 | Babah’s Birthday Celebration @ Seoul Garden, Plaza Angsana

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 3

sambungan lagi part 3.. ngeh3. hadoiiii banyak lagi draft2 entry yang tersangkut. penat mak nak perah otak ingat semula jalan cerita hahaha. padan muka siapa suruh tangguh2. hehehe. tu lah.. kalau dah minat berblogging, macamana pun mesti nak juga menulis walau tulisan kita tu kita sendiri yang baca hehe. pagi esoknya. alhamdulillah hero kecil ummi

Continue reading Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 3

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: