Family's Birthday

Happy 3rd Birthday Mak Wee

Happy 3rd birthday Mak Wee27April 2017Sorry Ayong lambat wish.Semoga Mak Wee jadi anak yang solelah.Harap Mak Wee tabah menjalani kehidupan sebagai makcik kepada dua orang hero yang suka buli Mak Wee ya hahaha. Nanti Ayong belikan Mak Wee hadiah.

Family's Birthday, Foods Review

Tok Ayah’s Birthday Celebration @ Onboard Shell Out Restaurant, Taman Nusa Bayu

Onboard Shell Out RestaurantNo 35 Jalan Bayu 1/2 Taman Nusa Bayu, 79250 Gelang Patah, Malaysia Open hours – 3:00pm – 11:00pmContact No. – 07-509 9759 sebelum le bandung hari tu, kami sempat celebrate birthday tok ayah in advanced.mommy ngah dan daddy ngah yang nak belanja kami ikut je la. lokasi pun pilihan mommy. setakat ni… Read More Tok Ayah’s Birthday Celebration @ Onboard Shell Out Restaurant, Taman Nusa Bayu

Family's Activity, Family's Birthday

Entry Yang Terlupa Di Publish :p

ini dinner treat sempena birthday nenek tak silapnya dan mak wee.eh tak silapnya esoknya birthday ummi pulak hahaha.cerita 5 bulan lepas memang menjeruk terperuk.ajak diorang semua makan-makan di seoul garden, plaza angsana. meriah meja memasing.nampak tok ayah bersemangat makan.ummi of course lah meriah habis kata peminat steamboat and grill hahaha. anak2 bertuah sedang asyik makan.entah… Read More Entry Yang Terlupa Di Publish :p

Family's Birthday, Foods Review, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham’s Birthday Dinner Treat At Boat Noodle @ Teh O Ice 50Cent

tak habis2 lagi kan story pasal birthday abang ilham.hahahaha ada ummi dia kisah. semalam plan punya plan dengan babah, kami decide nak belanja abang ilham makan.mula asal nak makan kat johnnys, tapi babah kata takut tak sempat.malam babah nak join kumpulan marhaban KRT desa paya mengkuang.babah kata kita makan kat saujana jek.tapi sebenarnya ummi memang… Read More Ilham’s Birthday Dinner Treat At Boat Noodle @ Teh O Ice 50Cent