Category: Family’s Birthday

Entry Yang Terlupa Di Publish :p

ini dinner treat sempena birthday nenek tak silapnya dan mak wee.eh tak silapnya esoknya birthday ummi pulak hahaha.cerita 5 bulan lepas memang menjeruk terperuk.ajak diorang semua makan-makan di seoul garden, plaza angsana. meriah meja memasing.nampak tok ayah bersemangat makan.ummi of course lah meriah habis kata peminat steamboat and grill hahaha. anak2 bertuah sedang asyik makan.entah

Ilham’s Birthday Dinner Treat At Boat Noodle @ Teh O Ice 50Cent

tak habis2 lagi kan story pasal birthday abang ilham.hahahaha ada ummi dia kisah. semalam plan punya plan dengan babah, kami decide nak belanja abang ilham makan.mula asal nak makan kat johnnys, tapi babah kata takut tak sempat.malam babah nak join kumpulan marhaban KRT desa paya mengkuang.babah kata kita makan kat saujana jek.tapi sebenarnya ummi memang

Ilham’s Birthday Celebration @ Tadika Aulad Ilmiyyah

tercapailah cita2 abang ilham nak kek ninja turtle.ummi order kek simple2 je untuk celebrate dekat sekolah.lagi pun abang ilham bukan makan pun kek tu.ikut plan asal cikgu2 UMAI nak buat jamuan hari raya hari ni.oleh kerana masalah ketiadaan bekalan air berlanjutan cikgu postponed.tapi plan ummi ilham tetap diteruskan. ummi bagitau dia, ummi dah order kek

160516 | Dinner Sempena Hari Muda Ummi Ilham & Hari Tua Uncle Epy @ Olive Musicafe

alhamdulillah sempat lagi celebrate birthday ke 35 tahun bersama orang2 tersayang. kali ni celebrate sama2 secara surprise dengan bakal besan hahaha.rupa2nya senyap2 babah plan dengan mama jijie untuk surprisekan ummi dan uncle epy. cissss. babah memang dah bagitau nak belanja makan. tapi dia tak sebut pun nak makan kat mana.jadi ummi pun fefeeling surprise la
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: