Happy 5th Birthday Mak Wee – 27 April 2019

Dear Mak Wee aka Puteri Zulaikha, Happy 5th Birthday. Semoga menjadi anak yang solehah penyejuk mata penenang hati ibu dan ayah. Kak Alom doakan Mak Wee berjaya dunia dan akhirat. Jangan risau anak-anak buah Mak Wee Boboiboy Kuasa 3 bakal jadi body guard Mak Wee nanti. Tak payah susah hire body guard ok. We 💕…Continue reading Happy 5th Birthday Mak Wee – 27 April 2019

193 total views, no views today

Tok Ayah’s 59th Birthday Celebration – 10 Okt 2018 @ Restoran Saujana Seafood

Assalamualaikum.. Alhamdulillah semalam 10 Oktober 2018 genap umur Tok Ayah 59 tahun. Macam biasalah plan makan-makan sambil potong kek anak beranak. Kali ni kita pergi dekat-dekat je la ya sebab planner nya Ummi haha. Anak-anak pun nak makan kat laut kata dia so mana lagi, Restoran Saujana Seafood la kita. Lepas maghrib kami berkumpul satu…Continue reading Tok Ayah’s 59th Birthday Celebration – 10 Okt 2018 @ Restoran Saujana Seafood

1,104 total views, 1 views today

Babah’s 38th Birthday Celebration at Route 52 Bistro JB

Babah’s 38th birthday celebration 9 Feb 2018 yang lepas. Last year Ummi gabung dengan birthday Syamil, celebrate kat rumah. Tahun ni keluar makan empat beranak. Sebenarnya Ummi ketandusan idea nak dinner kat mana. Beberapa hari sebelum date nya Capt Haji ada cadangkan lokasi nak kami nak lunch satu section di Route 52 Bistro. Sekali check…Continue reading Babah’s 38th Birthday Celebration at Route 52 Bistro JB