• Whitestudio Photoshoot Raya Murah di The Empire Studio Johor Bahru

    12/06/2018

    Assalamualaikum semua 🙂 Cerita dua hari lepas, sesi photoshoot whitestudio raya kami anak beranak di The Empire Studio. Memang dah plan nak berphotoshoot raya tahun ni. Biasanya tahun sudah-sudah Babah je yang snap gambar kami anak beranak. Semenjak dua menjak Babah isytihar pencen pegang kamera ni terkuburlah harapan Ummi nak posing depan kamera berbaju raya…

    Read more
  • Get Well Soon Daddy Ngah

    29/07/2017

    Balik dari Grand Opening Joy Design Studio terus ajak Babah melawat Daddy Ngah yang terlantar kat Gleneagles Medini Hospital dek kerana demam berlarutan. Get well soon eh Daddy Ngah. Semoga cepat sembuh. Sambil-sambil tengok orang sakit kita bedal kerabu maggi dari Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents yang Nenek tapau hehehe. Tak pernah…

    Read more
  • Aidilfitri 2017 – Family Ummi

    01/07/2017

    Cerita 1 Syawal 1438H. Raya pertama ayah dan adik-adik berkumpul di rumah kami. Selesai solat sunat Aidilfitri, kami menziarah kubur kaum keluarga. Lepas tu barulah diorang seua berkumpul makan di rumah. Ilham ngengada tak bergambar. Mak Wee muka terselindung pulak. Raya tu dia demam muntah-muntah. Kekonon nak bergambar empat beranak kan. Tapi macam biasa mood…

    Read more
  • Sam dan Tam Spider

    17/04/2017

    Dengar-dengar cerita kumpulan Spider bakal menggantikan vokalisnya Tam Spider. Desas-desus mengatakan Tam bakal digantikan dengan Sam. Ya, nama glamour beliau nanti akan ditukar kepada “Sam Spider” no more Sam Sawit.. Sam Besi.. Wak Sam.. mahupun Pak Jabar kahkahkah. Ok, ini berita artis tipu-tipu namanya. Jangan marah Tam, kakak bergurau. Eh, Tam dengan Ummi Ilhams siapa…

    Read more
  • #Raya2016 | Marhaban KRT Desa Paya Mengkuang Di Rumah Tok Ayah

    25/07/2016

    marhaban lagi..tapi kali ni di rumah tok ayah.ehhh rumah tok ayah yang ummi ilhams sibuk tu kenapa?haruslah sibuk sebab nak tumpang dinner sekali ekekekeke.sebelum babah pergi kerja siap2 makan kat rumah tok ayah.menu anak beranak.. udang masak lemak nenas, kobis goreng,menu tetamu marhaban, mee bandung udang galah, laksa penang, satay.apa lagi eh banyak juga makanan,…

    Read more
1 2 3 24
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: