Throwback | Shaklee National Conference 2013/2014 7-9 June 2014 @ Sunway Pyramid Convention Centre

entry perapan selama lebih kurang 6 bulan. kuang3. dengan harapan bonus membiak gamaknya. ekeke. jangan nak berangan kak oi. tak usaha tak membiak. inilah pengalaman pertama kami ke Shaklee National Conference 2013/2014 yang tak pernah pun saya bayangkan akan berada di sana. hehehe. maklumlah sebelum ni jual Shaklee memain jek. bila betul2 fokus, inilah hasil…Continue reading Throwback | Shaklee National Conference 2013/2014 7-9 June 2014 @ Sunway Pyramid Convention Centre

PTP Annual Dinner 2014 | Retro Night @ Persada Johor International Convention Centre

cerita weekend lepas. PTP Annual Dinner 2014 yang bertemakan “Retro Night”. jenuh juga sebenarnya nak memikirkan apa pakaian sesuai untuk mak buyong. kesian ilham kena tinggal dengan mama cu. sorry ye sayang, anak tak boleh bawa. kalau boleh bawa sah2 ummi angkut ilham.   ok jom tengok gambar. gambar yang cun tu dah tentulah dari DSLR babah.…Continue reading PTP Annual Dinner 2014 | Retro Night @ Persada Johor International Convention Centre

Anniversary Lunch Treat @ Wadihana Islamic Steakhouse, UDA Business Centre

cerita semalam yang indah. ecehhhhhhh~ oleh kerana ummi kebizian dengan bengkel babywearing 101 hari sabtu. jadi anniversary celebration kami disambut lewat sehari. dah jadi rutin, time anniversary mesti nak makan luar dengan hero2. hehe. tempat pilihan. of course ummi la yang tukang cari port makan tu. kalau tanya babah nanti dia tanya ummi balik nak…Continue reading Anniversary Lunch Treat @ Wadihana Islamic Steakhouse, UDA Business Centre