Anniversary Family's Activity My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi

5 Wonderful Years.. Alhamdulillah ;)

|scheduled entry|     alhamdulillah 18 oktober 2013 genap 5 tahun usia perkahwinan kami.. syukur ya Allah.. 5 tahun yang penuh dugaan.. angan2 nak sambut 4 beranak tahun tak kesampaian.. Allah ada perancangan terbaik..   macam biasa tak sah rasanya kalau tak celebrate.. plan punya plan punya plan.. yok bah kita celebrate kat “Absolute Thai” …

Continue Reading
Anything About Me Life My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Kenangan Semalam.. 050513

alhamdulillah.. selamat menjalankan tanggungjawab semalam.. ummi mengundi untuk kali kedua di SK Tiram Duku, Gelang Patah.. tanah tumpah darah kami.. Gelang Patah yang tersangatlah hot nya.. dari ceruk rantau..kawasan jin bertendang.. kini maju.. dan bertambah glamour sejak PRU13.. keputusan PRU13 dah diumumkan.. dan akhirnya Parlimen Gelang Patah jatuh ke tangan DAP.. ohhhh.. sentap! **tak mo …

Continue Reading
Anything About Me Blog Ilham Mommy & Baby Shop My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Masihkah Kau Ingat.. :p

dengan blog herneenazir.com??? dengan puan belognya??? dengan hero besonya??? mahupun hero kechiknya??? ingat la.. ingat la.. pelisssss la ingatkan semula 😉 nahhhh.. kalau tak ingat cuba tengok gambar2 ni.. ingat tak? kalau yang ni? sure ingat kannnnn.. hmmmm.. ada yang tanya kenapa menyepi dari dunia blogging.. jawapan puan belog.. 1) tak cukup masa nak update …

Continue Reading