Anything About Me My Hero Beso Shaklee Biz Shaklee Independent Distributor Shaklee Malaysia

Throwback | Shaklee National Conference 2013/2014 7-9 June 2014 @ Sunway Pyramid Convention Centre

entry perapan selama lebih kurang 6 bulan. kuang3. dengan harapan bonus membiak gamaknya. ekeke. jangan nak berangan kak oi. tak usaha tak membiak. inilah pengalaman pertama kami ke Shaklee National Conference 2013/2014 yang tak pernah pun saya bayangkan akan berada di sana. hehehe. maklumlah sebelum ni jual Shaklee memain jek. bila betul2 fokus, inilah hasil …

Continue Reading
Annual Dinner Anything About Me Hubby My Hero Beso PTP Dinner 2014 Ummi Ilham at Work

PTP Annual Dinner 2014 | Retro Night @ Persada Johor International Convention Centre

cerita weekend lepas. PTP Annual Dinner 2014 yang bertemakan “Retro Night”. jenuh juga sebenarnya nak memikirkan apa pakaian sesuai untuk mak buyong. kesian ilham kena tinggal dengan mama cu. sorry ye sayang, anak tak boleh bawa. kalau boleh bawa sah2 ummi angkut ilham.   ok jom tengok gambar. gambar yang cun tu dah tentulah dari DSLR babah. …

Continue Reading
Anything About Me Foods Review Info Sharing Makan² My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi Photo Challenge

Anniversary Lunch Treat @ Wadihana Islamic Steakhouse, UDA Business Centre

cerita semalam yang indah. ecehhhhhhh~ oleh kerana ummi kebizian dengan bengkel babywearing 101 hari sabtu. jadi anniversary celebration kami disambut lewat sehari. dah jadi rutin, time anniversary mesti nak makan luar dengan hero2. hehe. tempat pilihan. of course ummi la yang tukang cari port makan tu. kalau tanya babah nanti dia tanya ummi balik nak …

Continue Reading
Blogging Challenge Blogging Life Family My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 25 – Sumber Inspirasi

cabaran blogging day 25 – sumber inspirasi setiap orang saya pasti ada sumber inspirasi untuk kejayaan hidup.. saya pun ada juga sumber inspirasi.. nak tahu siapa? of course la 2 hero kesayangan saya ni dan bakal hero2 akan datang insya Allah..   #throwback gambar raya 2013 white studio..   babah ilham  husband.. my better half.. boy friend.. …

Continue Reading
Anything About Me Artwork Contest My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi Ummi Ilham at Work

Rezeki Abang Ilham & Adik Baby @ PTP Safety Carnival 2014

cerita semalam.. Allah nak bagi rezeki.. rezeki untuk anak2.. sikit ke banyak wajiblah bersyukur ye dok? bulan lepas babah ilham join contest Safety Slogan & Logo anjuran HSE Department.. ummi’s ex-department.. eceeehhhh boleh gitu.. last minutes punya participation tu.. dia yang perah otak nak cipta logo, ummi tukang cari slogan dan penasihat aka tukang komen …

Continue Reading
Anything About Me Blog Blogger Blogging Challenge Blogging Life My Hero Beso

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 11 – 5 Lagu Cinta Kegemaran

cabaran blogging day 11 – 5 Lagu Cinta Kegemaran kata kooooo.. sila jangan gelak.. sebab saya pun nak join gelak..kui3.. ni lagu2 yang ummi dengan babah ilham layan la masa zaman cintan cintun.. satu yang bestnya, bila saya suka lagu tu mesti dia pun boleh layan, bila dia suka lagu tu pulak saya pun boleh layan.. pencinta muzik …

Continue Reading
Blog Blogger Blogging Challenge Blogging Life My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 6 – My Love

jantung hati ummi.. tentulah.. jeng.. jeng.. jeng..     babah dan ilham.. babah ilham.. jodoh yang tak dijangka2 dari Allah.. berkenalan november 2007.. bertunang 17 mei 2008.. alhamdulillah selamat diijabkabulkan pada 18 oktober 2008.. berkongsi kisah suka duka hidup.. jatuh bangun.. seorang pendengar setia.. suami merangkap kawan baik saya dan kadang2 kawan gaduh ekekeke~ sedangkan …

Continue Reading