Bukan OPEN HOUSE

Kenapa tajuk entry saya ‘Bukan OPEN HOUSE’? Sebab saya tak nak ada yang berkecil hati, bila baca entry makan-makan di rumah saya ni. (ada ke yang nak kecil hati???hehehehe~) Semalam adalah bukan OPEN HOUSE rumah saya. Semalam kebetulan kawan-kawan En. Nazir nak datang beraya di rumah. Jadi saya pun masaklah Soto Ayam dan Mee Hoon […]

Cerita Shopping Raya

Tepat pukul 5 semalam, bayang Hernee tak ada di office. Turun bawah, En. Nazir dah menanti. Balik ke rumah terus siap-siap nak ke Bukit Indah. Sampai Jusco Bukit Indah, terus tuju ke Vincci. Konon-kononnya nak cari kasut. En. Nazir pula ke bahagian baju. Tiba-tiba muncul seorang minah yang macam dikenali. Rupa-rupanya Sufi dan Noha pun […]

Bahana Chicken Chop Johan

Tadi saya ada beritahu yang saya sakit perut. Rupa-rupanya En. Nazir pun sama. Dalam sibuk membuat kerja, sempat ber’email’ dengan En. Nazir. Hari ni rasa teringin nak makan nasi kerabu, jadi saya tanya En. Nazir kalau dia ada apa-apa yang request untuk saya masak. Apa yang En. Nazir balas, “Mencabar sngat.. ni abg dh kna […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!