Anything About Me Eat Out My Hero Beso

Dasar Kuat Makan ;p

Entry ni sangatlah dah basi..mulanya macam malas nak masuk dalam blog..malu nak tayang pasal makan..nampak sangat tuan punya blog kuat makan kan..hahahahaha~ Masa ni makan kat Saujana..saja je nak ambil angin laut malam.. ;-pmenu macam biasa lah..favourite kami..tomyam seafood..slurpppp..slurpppp..sedapnya..air saya belimbing..air En. Nazir apple.. malas la cerita panjang lebar lagi..lepas makan..menghirup udara laut sekejap..kami terus …

Continue Reading
Jalan² My Hero Beso

Thai Relaxing Foot Massage

Okeh..ini adalah entry yg saya janjikan..cheh~ macam lah ada orang yang menanti nak baca.. Lepas makan di McD..kami ronda² kat ground floor..itu yg terjumpa booth Thai Relaxing Foot Massage ni..saja nak mencuba..kebetulan memang tumit kaki di sengal²..saya malas nak cuba..saya pengGELI..hehehe~ Baru berdiri baca² dah kena goda dgn Makcik Thai ni..En. Nazir ambil foot massage..30 …

Continue Reading
Anything About Me Home Sweet Home My Hero Beso Weekend

Weekend Yang Memenatkan

~Entry tidak bergambar..sgt malas nak snap..cuma bertulisan yg agak semput untuk membaca. Harap maklum~ ;-p Sepanjang 2 hari bercuti saya tak sempat nak update blog..bukanlah busy sepanjang masa sangat..tapi memang takde kesempatan nak layan blog..lagi pun biarlah adik saya yg layan blog dorang.. Ok..sekarang saya nak ceritakan aktiviti Jumaat..Sabtu & Ahad Jumaat petang..Balik keja..lepak² dulu..mandi …

Continue Reading
Anything About Me Jalan² Makan² My Hero Beso Shopping Weekend

Ke Mana Saya Menyepi

Semalam saya menyepi dari dunia blog..ke mana saya pergi..saya tak kemana.. ada di rumah..bagi peluang Ayu n Ana update blog dorang..cheh~ aktiviti pagi macam last n3..lepas balik poco² tetiba nak makan meat ball spagetthi..terus ajak En. Nazir ke pasar..nak beli bahan²..chewah..balik pasar terus masak pung pang pung pang..pukul 12.30 dah ready nak makan.. masihkah anda …

Continue Reading
Anything About Me Balik Kampung My Hero Beso

Malam ini, ku sendiri.. ;-p

“Malam ini, ku sendiri..tak ada yang, menemani..seperti malam-malam..yang sudah.. sudah..” wahhhh..ayat ibarat minah bunga..hehehe~ “Malam ini, ku sendiri.. tak ada yang, menemani..”sebenarnya malam ni En. Nazir takde..dia dah balik BP petang tadi..nak uruskan hal jual beli dan hal² lain kat kampung.. “seperti malam-malam..yang sudah.. sudah..”4 malam yang lepas saya sendiri juga..kerana En. Nazir kerja shift …

Continue Reading
Anything About Me My Hero Beso Shopping

Lokasi Terakhir..

Settle beli kipas segala..kami berdezup ke JJ Bukit Indah..memandangkan masa macam tak mencukupi je..sampai JJ around 5pm..terus ke tempat yang dirancang.. nak cari bantal comel² letak kat sofa..nak cari apa² yg patut lah..tapi kali ni tak sempat nak beli betul²..saya ni kalau nak beli barang agak lama membelek..dah puas hati baru beli..cheh~ so kami sambar …

Continue Reading