Anything About Me Foods Review My Hero Beso

Foods Review | Cendol Durian @ Kg. Seri Bunian, Pontian

cerita beberapa minggu sebelum bulan puasa.nak buat review masa bulan puasa takut dikatakan kejam hehehe.so kita reviewlah dalam bulan syawal. hari berdating ummi dan babah.sebenarnya ada banyak urusan kebetulan babah off day.jadi ummi ambil kesempatan untuk settlekan urusan2 bank dan ptptn.lepas urusan2 tu selesai barulah layan babah yang mengidam nak makan cendol durian. tengok kekawan …

Continue Reading
Family's Activity Family's Birthday My Hero Beso

090216 | Babah’s Birthday Celebration @ Seoul Garden, Plaza Angsana

9 feb 2016 birthday babah ilhams yang keeeeeeeeee.. 36. semakin muda nampaknya ye hehe. macam yang ummi bagitau gabungkan birthday celebration babah dan adik syamil. bajet kurang jadi celebrate anak beranak. sorry ye adik syamil. nanti ada rezeki ummi buat birthday party adik. oleh kerana ummi ilham sedang berusaha jadi fit mom, maka lokasi makan …

Continue Reading
Anniversary My Hero Beso Wedding Diaries

7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!

abaikan fizikal kami yang selim melim 7 tahun lepas. ohhh masa ni pinggang mak macam kerengga uolls. sekarang? kumpul beratus ekor kerengga pun tak dapat jumpa mana satu yang mirip pinggang mak.. ekeke.. abaikan juga muka pengantin yang first time kena solek beriya tu. saya memang tak minat bersolek. hehe. Every year, our anniversaryBecomes more …

Continue Reading
Anything About Me Family's Activity My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil Weekend

Weekend Kami

sebenarnya tak ada idea nak letak tajuk apa hehe. petang ahad babah ajak ronda2 kampung. kami ke tanjung nelayan kononnya nak layan ilham tengok fish. sambil tengok fish ummi boleh lah mengunyah2 sikit. haaaaa tu motif sebenar kan. babah tanya nak makan apa. mulut ummi ringan jek sebut, nak makan sotong goreng tepung. :p kami …

Continue Reading