Kad Raya Misteri

Tengah buat kerja tiba-tiba dapat call dari receptionist. ”Kak.. ni ada kad raya husband akak suruh bagi pada akak” ”Haaa.. kad raya? Siapa yang bagi?” (macam pelik benorkan, padahal dah memang nak raya) ”Husband akak ni tadi letak sini” ”Memang nama akak ke?” ”Aah Hernee Marine” ”Ok..kejap lagi akak turun” Sebelum turun call Babah.. dalam…Continue reading Kad Raya Misteri

“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in…Continue reading “After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

8th Anniversary Dinner Treat @ JBorn Cafe & Bistro, Kempas

JBorn Cafe & Bistro No.8 Jalan Cengkerik 4, Kempas Town Centre, 81200 Johor Bahru, Malaysia Halal Restaurant in Johor BahruOpens at 4:00pm – 11:00pm(bangunan belakang @mart Kempas) alhamdulillah, setelah berhempas pulas berfikir dimanakah lokasi sesuai untuk small anniversary celebration untuk kami empat beranak, akhirnya babah pilih JBorn Cafe & Bistro. walaupun pada peringkat awal, ummi…Continue reading 8th Anniversary Dinner Treat @ JBorn Cafe & Bistro, Kempas