Cabaran 30 Hari Blogging | Day 28 – Impian Saya

cabaran blogging day 28 weehhhuuu 2 days to go.. impian saya.. ye saya.. hernee binti samshudin..   #throwback wedding ider dan kina.. masa ni tengah pregnantkan arwah syakir..    banyak impian saya.. antaranya ialah.. 1. Nak jadi Working At Home Mom – nak bisnes Shaklee fulltime dari rumah sambil jaga anak sendiri.. ohhh heaven kan.. nak heret juga babah…Continue reading Cabaran 30 Hari Blogging | Day 28 – Impian Saya

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 22 – Kereta Idaman

cabaran blogging day 22 – kereta idaman.. menyentuh bab kereta idaman.. saya ni tak ada lah terer sangat bab2 kereta ni.. tahu drive jek.. bab2 teknikal ni sila rujuk babah ilham.. jangan tanya saya.. konfem jawapan saya memang tak memberansangkan ekeke~ dulu..     inilah kereta idaman saya.. Honda Jazz.. kalau boleh nak kaler pink..…Continue reading Cabaran 30 Hari Blogging | Day 22 – Kereta Idaman

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 – Vision Board

cabaran hari ke 10 – Vision Board saya nak share Vision Board saya bersama Shaklee..   hernee yang dulu.. malu2 nak share kebaikan produk shaklee.. walaupun dia sendiri dah ada pengalaman consume set menyusu shaklee.. makan dalam tahun 2011 beli dengan mami Salwa, masuk ahli 2012.. tanpa fokus.. share juga pada kawan2, tapi jual sambil lewa.. kalau ada…Continue reading Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 – Vision Board