Doodles By Ummi Ilham, Info Sharing, Tutorial

Freebies | Gadget Melukis Doodle

salam jumaat.. 🙂 ummi ilham is back.. again.. kehkehkeh.. baru terjumpa ada gadget free untuk mendoodle.. tapi ummi ilham memang tak berapa teror la bab mendoodle guna pc ke apa ni.. kelaut biru lah jawabnya lukisan tu nanti hahaha.. untuk mak2 yang anak minat mendoodle.. jom try.. tapi jangan sampai diorang khayal tak nak buat homework pulak ye.. nanti ummi…

Read More

Artwork, Doodles By Ummi Ilham

Blog Yang Sunyi ;)

assalamualaikum herneenazir.com’s readers.. (eh ada ke? sebulan blog tak berupdate, ya ampun.kenapa rajin sangat ummi ilham ni eh.ni lah masalah utama ummi ilham ni kekadang.bila fokus kat satu hal, hal lagi satu mesti kelaut dalam.hmmmm. konon2nya last month fokus kat bisnes part time baru.eh bisnes apa tu? hehehe.nak gelak pun ada.. bisnes conteng2 jek.dari menconteng tak datang hasil.baik kita conteng…

Read More