Ramadhan 2018 – Day 24

Assalamualaikum.. Korang mesti dah boringkan tengok Ummi masak balik-balik ayam red, gambar lebih kurang je. Jadi menu berbuka puasa Ramadhan ke 24 Ummi decided untuk menzahirkannya dalam bentuk lukisan ekeke. Terimalah soto nasi tak cukup sifat Dari Dapur Hernee Nazir. Sebenarnya hari ni kami ada tetamu, Acu Nuar dan Acu Azah berbuka di rumah kami. […]

Doodle By Hernee Nazir Di Dalam Supermom Planner 2017

Semalam dapat call dari Pakcik Rasib, dia kata ada barang sampai. Hmmmm.. fikir2 rasa macam tak ada beli apa selain beli serunding halia. Dah sampai pun hari Isnin. Turun bilik dispatch tengok kotak Shaklee. Aikkk.. mana ada beli barang Shaklee online dalam masa terdekat. Sekali tengok alamat baru teringat, ohhhh dari Your Supermom Resources. Yeay! […]

#doodlebyherneenazir | In Progress ;)

in progress sesangat entah bila dapat siapnya ni.yang atas tu projek laminated frame 11’ x 11’.alhamdulillah tinggal tulisan je tak buat lagi. yang ini pula masih dalam proses.saja untuk koleksi sendiri mandala zentangle kekonon.satu lagi dah siap tak sempat snap lagi. untuk yang menempah harap bersabar ye.saya buat ni part time bukan full time.saya juga […]