{DDHN} Projek Jeruk Mangga Ummi Ilham ;)

|scheduled entry|   hoyeaaaahhhh.. dah lama berangan nak buat jeruk.. tiba2 rezeki DIla bagi mangga muda.. hmmmm.. apa lagi.. menjeruk kita..   actually ni jeruk dah lama buat.. baru je menyusul keluar blog kan..hehehe jeruknya pun dah tak nampak bayang..   jeruk mangga versi ummi ilham.. – mangga muda buang kulit.. basuh.. hiriskan nipis2.. –

Continue reading {DDHN} Projek Jeruk Mangga Ummi Ilham ๐Ÿ˜‰

{DDHN} Melty Choc Hershey’s Versi Ummi Ilham ;)

Projek ummi ilham di cuti awal Muharram ๐Ÿ™‚ Melty Choc Hersheyโ€™s katanyaaa.. hentam saja la labuuuu..     Resepi dari Kak Jannah Ajis.. thanks kak ๐Ÿ™‚ sila abaikan cheddar cheese yang tersalah tu.. lagi satu dalam gambar beriya ada badam segala.. sekali badam terhangus pulak.. tercuai masa sangai badam api terbesar.. semuanya โ€œterโ€ tak sengaja..

Continue reading {DDHN} Melty Choc Hershey’s Versi Ummi Ilham ๐Ÿ˜‰

Ada Gaya Tak Jadi Masterchef?? :p

disebalik tabir  DDHN..  โ€œDARI DAPUR HERNEE NAZIRโ€ rupanya ada seorang masterchef kecik yang berangan.. pantang sekali tau kalau dengar ummi menumbuk kat dapur.. cepat2 dia datang sambil menempel tepi ummi.. sibuk nak tolong tumbuk sekali.. bila tak bagi mula la bat2 merajuk la.. ngengada kan..lagi2 nak jadi abang ni.. memacam kerenah dia nak tarik perhatian

Continue reading Ada Gaya Tak Jadi Masterchef?? :p

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: