Dari Dapur Hernee Nazir, Foods for Toddler, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham’s Foods Of The Day – 220513

bekalan masakan kasih sayang hari ini.. khas untuk mengembangkan badan anak bujang ummi yang selim..     ikan daun baru masak singgang serani.. tapi ummi lupa beli serai     sawi keriting goreng bersooh hoon.. simple jek.. alhamdulillah sempat siap dalam masa berapa minit je.. sebab malam tadi elfira loy tak datang dalam mimpi..  … Read More Ilham’s Foods Of The Day – 220513

Dari Dapur Hernee Nazir, Foods for Toddler, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham’s Foods Of The Day – 210513

sorry ilham.. ummi dah meng”all-in-one” kan menu pagi ni..   semuanya gara2.. “ELFIRA LOY” ye.. “ELFIRA LOY” siapa suruh dia masuk dalam mimpi ummi.. kan dah ummi bangun lambat.. tak sempat masak sayur untuk ilham.. sudahnya sayur kacang buncis ummi lebur dalam ayam masak kicap..   nak selit sikit cerita mimpi ummi yang poyo.. ummi… Read More Ilham’s Foods Of The Day – 210513

Anything About Me, Dari Dapur Hernee Nazir, Ilham Mommy & Baby Shop, Shaklee Biz, Weekend

Yeay! Ummi Belikan Kita Meja Study.. :)

**Scheduled entry**   poyo jek tajuk kan.. ummi tak dera ilham study ye.. ni upah sebab ilham jadi body guard ummi sepanjang hari Sabtu.. teman ummi jumpa customer.. teman ummi lepak2 sambil check stok kat kedai.. teman ummi pergi cari free gift untuk customer shaklee.. haaa.. habuannya.. nahhh ummi belikan meja.. ABC.. 123.. murah jek..… Read More Yeay! Ummi Belikan Kita Meja Study.. 🙂

Anything About Me, Dari Dapur Hernee Nazir, Masak-Masak, Pregnancy Journey

{DDHN} Random Cooking #3

ehhhh.. ada orang update blog chokia la.. kui3..   as salam.. walaupun blog ummi ilham ni tak glamer.. tapi ada juga yang bertanya.. bila nak update blog? hahaha.. nampak sangat kemalasan saya di situ.. btw, thanks la kepada yang sudi singgah kat sini.. dan baca saya membebel..   banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat.. nak cerita.. gambar pun dah… Read More {DDHN} Random Cooking #3