Blog Contest

Tahniah Edy.. Visitor ke 70000

 Tahniah untuk EDY sebab menjadi visitor yang saya tunggu2.. visitor ke 70000 Email bukti dari Edy Thanks ya Edy sudi menyahut cabaran akak tu. Tunggu hadiah yang tak seberapa dari akak ya. Kesian jiran sebelah meja saya ni, beriya dia dari pagi nak dapatkan 70000 tapi saat2 akhir dia kecundang. Mampu dapat 70001 je. Tak …

Continue Reading
Contest

Contest Pasangan Seiras

Saya sangat teruja bila blogwalking di blog Mama Adam Haikal, dan melihat ada satu contest yang di anjurkan oleh Miezaniera “Contest Pasangan Seiras” syarat2 wajib. 1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsayang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2. 2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)dan tinggalkan link nya …

Continue Reading
Contest

Kedai Gambar Kami Give Away July ’09

Buat pertama kalinya saya mencuba nasib masuk Give Away yang dianjurkan oleh Kedai GambarKami. Memang mudah syarat-syarat penyertaannya. Cuma copy logo KedaiGambarKami dan paste kan di side bar. Link kan blog di bloglist dan tinggalkan komen di pada entry. Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah. Tarikh tutup penyertaan 31 Julai 2009. Untuk maklumat lanjut terjah …

Continue Reading
Blogger Contest

Hadiah Sudah Di Pos

Hadiah untuk kawan-kawan yang berjaya dalam ‘contest di blog saya’ telah pun saya pos ekspress kan semalam.. itu pun dengan bantuan adik saya Ayu.. En. Nazir tukang belikan sampul pos ekspress tu dan Ayu jadi mangsa mengepos..hehehe~ harap-harap sampai dengan selamat.. Untuk Umi Sufira, Neezareef, Hajarus, Syahza.. let me know ye kalau dah sampai ke …

Continue Reading
Blog Contest

***Top 5 Commenters Award***

[STICKY MODE ENTRY..ENTRY BARU DI BAWAH] Top 5 Commenters Award [captured on 16/05/09 @ 11:59pm] 1. Mummy Dasy (51) 2. Umi Nawfal (43) 3. hajarus (37) 4. ::Umi Sufira:: (35) 5. neezareef (23) Setelah selama lebih kurang 2 minggu sesi komen mengomen..akhirnya.. dapat juga saya captured Top 5 Commenters..pada tepat jam 11:59pm..[sambil tengok Konsert AF7 …

Continue Reading