Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Contest Dari Dapur Hernee Nazir Kelab Bekal/ Bento Malaysia Masak-Masak

#bentoilhamsyahmi | Spaghetti Meatball Bolognese Untuk Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”

ingat tak, dalam bulan Mei yang lepas, ummi ilham ada join Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” – Kelab Cinta Ketuhar Buttercup haaaa..lama kan peram entry ni. dengan harapan dapat jadi jeruk mangga asam boi hahaha. sekarang baru nak cerita. kisahnya ummi pun nak le berpasta. saja2 join. sebab saya tahu ramai lagi ibu2 berbakat yang …

Continue Reading
Anything About Me Artwork Contest My Hero Beso My Hero Kechik - Ilham Syahmi Ummi Ilham at Work

Rezeki Abang Ilham & Adik Baby @ PTP Safety Carnival 2014

cerita semalam.. Allah nak bagi rezeki.. rezeki untuk anak2.. sikit ke banyak wajiblah bersyukur ye dok? bulan lepas babah ilham join contest Safety Slogan & Logo anjuran HSE Department.. ummi’s ex-department.. eceeehhhh boleh gitu.. last minutes punya participation tu.. dia yang perah otak nak cipta logo, ummi tukang cari slogan dan penasihat aka tukang komen …

Continue Reading
Bento Contest Kelab Bekal/ Bento Malaysia

Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”–Kelab Cinta Ketuhar Buttercup

dapat message dari FB page..     wow..peluang menarik untuk ibu2 bento lovers.. ada contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” Pasta Bolognise.. ilham suka ni.. rasa macam nak cuba nasiblah.. hehehe hadiah pun best..     jom baca macamana nak sertai contest ni.. klik link >>>> http://www.buttercup.com.my/bekal-kasih-sayang-ibu   HOW TO PARTICIPATE? 1. Visit www.buttercup.com.my and sign …

Continue Reading
Contest

Maybank – Legoland Bloggers Contest

Ok..peluang untuk para bloggers dapat ticket free ke Legoland.. kalau rasa nak try silalah ikut arahan di bawah.. saya tengok kalau tahap kerajinan membuak2.. mood nak menaip datang, insya’Allah join 😉 harap je dekat dengan Legoland, tapi belum sampai lagi.. sebab en.nazir kata sabar dulu orang tengah ramai tu.. tak lari legoland dikejar.. lagi satu …

Continue Reading