Contest

#MYTravelAdventure – What’s your local travel story?

Hai kawan-kawan blogger sekalian. Jom join contest #TravelokaMY #MyTravelAdventure .Ceritakan “Local Travel Story” korang dan korang berpeluang memenangi hadiah dibawah.Ummi Ilhams will join the contest soon! Join #TravelokaMY today in this #MyTravelAdventure and tell the world your local Malaysian travel story. How to join? Find out here. Here’s how you can win: Write your Malaysian adventure …

Continue Reading
Blogger Review Contest

Yeay! I Am One of The Winner For Review & Win Innolac Probiotics Powder by 100comments.com

Alhamdulillah rezeki Review & Win Innolac Probiotics Powder dari 100comments.com. Thanks 100comments.com. First time dapat review & win setelah 3 4 kali cuba join share, tag post. Thanks juga Eda – Kisah Si Dairy yang introduce saya dengan contest di 100comments.com. Meh la kita tunggu produk ni sampai dan kita review ya. Boleh rujuk sini …

Continue Reading
Contest

Lazada Birthday Blogger Contest

Sempena Lazada Birthday Sale 22 – 24 March 2017, Lazada mengadakan “LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST”. Bila tengok berderet-deret orang join eh teruja weh nak join. Takkan kita nak tengok jek ye tak. Mestilah nak mencuba juga. Saya ni memang pelanggan tetap Lazada hehe. Kawan-kawan office memang dah masak sangat dah. Kejap-kejap nama saya je yang dispatch …

Continue Reading