Kenangan Hari Tua Babah Ilham :)

entri ini untuk babah ilham. nak suruh dia update blog memang tak lah. silap2 password blog dia pun dia dah tak ingat. gambar2 ni pun ummi rembat dari henpon dia haha. sorry eh babah. saja simpan dalam blog buat kenangan. hasil seni babah ditayangkan di “mini photo gallery”. last year babah join PTP photography contestRead more

#bentoilhamsyahmi | Spaghetti Meatball Bolognese Untuk Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”

ingat tak, dalam bulan Mei yang lepas, ummi ilham ada join Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” – Kelab Cinta Ketuhar Buttercup haaaa..lama kan peram entry ni. dengan harapan dapat jadi jeruk mangga asam boi hahaha. sekarang baru nak cerita. kisahnya ummi pun nak le berpasta. saja2 join. sebab saya tahu ramai lagi ibu2 berbakat yangRead more

Rezeki Abang Ilham & Adik Baby @ PTP Safety Carnival 2014

cerita semalam.. Allah nak bagi rezeki.. rezeki untuk anak2.. sikit ke banyak wajiblah bersyukur ye dok? bulan lepas babah ilham join contest Safety Slogan & Logo anjuran HSE Department.. ummi’s ex-department.. eceeehhhh boleh gitu.. last minutes punya participation tu.. dia yang perah otak nak cipta logo, ummi tukang cari slogan dan penasihat aka tukang komenRead more

Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”–Kelab Cinta Ketuhar Buttercup

dapat message dari FB page..     wow..peluang menarik untuk ibu2 bento lovers.. ada contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” Pasta Bolognise.. ilham suka ni.. rasa macam nak cuba nasiblah.. hehehe hadiah pun best..     jom baca macamana nak sertai contest ni.. klik link >>>> http://www.buttercup.com.my/bekal-kasih-sayang-ibu   HOW TO PARTICIPATE? 1. Visit www.buttercup.com.my and signRead more

Maybank – Legoland Bloggers Contest

Ok..peluang untuk para bloggers dapat ticket free ke Legoland.. kalau rasa nak try silalah ikut arahan di bawah.. saya tengok kalau tahap kerajinan membuak2.. mood nak menaip datang, insya’Allah join 😉 harap je dekat dengan Legoland, tapi belum sampai lagi.. sebab en.nazir kata sabar dulu orang tengah ramai tu.. tak lari legoland dikejar.. lagi satuRead more

Yeay! Dapat Hadiah Dari Puan Salwa :)

Sebenarnya saya tengah menunggu parcel dari Little Momo sekali tunggu punya tunggu hadiah dari Puan Salwa (Shaklee) yang sampai dulu. Hadiah ni hasil dari review saya pasal produk Shaklee for Breastfeeding dalam entry yang lepas. Apa yang saya dapat? Taraaaaaaaaaaaa.. Fridge Magnet dari Sabah.. bertambah lagi koleksi FM.. sukeeeeeee 🙂   Pill case.. macam tahu2Read more

GiveAway EdY : Jangan Main-main!

Hari ni teringin nak join giveaway Edy si budak yang selalu bertuah. Rasanya sepanjang pemerhatian dan pembacaan saya kat blog beliau ni, tak pernah dia ni tak bertuah kalau masuk apa2 contest. Jadi hari ni saya nak menumpang tuah ayam nampak di kaki dia yang selalu menang contest tu. Mana tahu rezeki baby kat dalamRead more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...