Yeay! I Am One of The Winner For Review & Win Innolac Probiotics Powder by 100comments.com

Alhamdulillah rezeki Review & Win Innolac Probiotics Powder dari 100comments.com. Thanks 100comments.com. First time dapat review & win setelah 3 4 kali cuba join share, tag post. Thanks juga Eda – Kisah Si Dairy yang introduce saya dengan contest di 100comments.com. Meh la kita tunggu produk ni sampai dan kita review ya. Boleh rujuk siniRead more

Lazada Birthday Blogger Contest

Sempena Lazada Birthday Sale 22 – 24 March 2017, Lazada mengadakan “LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST”. Bila tengok berderet-deret orang join eh teruja weh nak join. Takkan kita nak tengok jek ye tak. Mestilah nak mencuba juga. Saya ni memang pelanggan tetap Lazada hehe. Kawan-kawan office memang dah masak sangat dah. Kejap-kejap nama saya je yang dispatchRead more

Contest Cash RM100 By JDT Blogger

CONTEST CASH RM100 Contest ini ditaja oleh #jdtblogger. Hadiah utama berupa cash RM50 X 2 orang. Jadi syarat simple untuk join adalah :- 1. *LIKE* post ini 2. *LIKE PAGE & FOLLOW IG* JDT Blogger Page – www.facebook.com/jdtblogger IG – www.instagram.com/jdtblogger 3. *COMMENT* ‘alhamdulillah’ 4. *SHARE* status ini Contest akan tamat pada bila2 masa. PemenangRead more

#MyTravelokaEscapade | Jom Terbang Ke South Korea Dengan Traveloka

alhamdulillah ummi ilhams terpilih untuk sertai online contest “You Need A Holiday lah!” by Traveloka. kalau uolls ada peluang pilih 10 destinasi percutian di atas agak2nya ke mana yang uolls pilih? setelah berdiskusi sambil berangan2 mat jenin dengan babah ilhams, ummi pilih nak ke South Korea. ye South Korea.. ehhhh.. ehhhh.. dah terbayang2 ada saljiRead more

Kenangan Hari Tua Babah Ilham :)

entri ini untuk babah ilham. nak suruh dia update blog memang tak lah. silap2 password blog dia pun dia dah tak ingat. gambar2 ni pun ummi rembat dari henpon dia haha. sorry eh babah. saja simpan dalam blog buat kenangan. hasil seni babah ditayangkan di “mini photo gallery”. last year babah join PTP photography contestRead more

#bentoilhamsyahmi | Spaghetti Meatball Bolognese Untuk Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”

ingat tak, dalam bulan Mei yang lepas, ummi ilham ada join Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” – Kelab Cinta Ketuhar Buttercup haaaa..lama kan peram entry ni. dengan harapan dapat jadi jeruk mangga asam boi hahaha. sekarang baru nak cerita. kisahnya ummi pun nak le berpasta. saja2 join. sebab saya tahu ramai lagi ibu2 berbakat yangRead more

Rezeki Abang Ilham & Adik Baby @ PTP Safety Carnival 2014

cerita semalam.. Allah nak bagi rezeki.. rezeki untuk anak2.. sikit ke banyak wajiblah bersyukur ye dok? bulan lepas babah ilham join contest Safety Slogan & Logo anjuran HSE Department.. ummi’s ex-department.. eceeehhhh boleh gitu.. last minutes punya participation tu.. dia yang perah otak nak cipta logo, ummi tukang cari slogan dan penasihat aka tukang komenRead more

Contest “Bekal Kasih Sayang Ibu”–Kelab Cinta Ketuhar Buttercup

dapat message dari FB page..     wow..peluang menarik untuk ibu2 bento lovers.. ada contest “Bekal Kasih Sayang Ibu” Pasta Bolognise.. ilham suka ni.. rasa macam nak cuba nasiblah.. hehehe hadiah pun best..     jom baca macamana nak sertai contest ni.. klik link >>>> http://www.buttercup.com.my/bekal-kasih-sayang-ibu   HOW TO PARTICIPATE? 1. Visit www.buttercup.com.my and signRead more

Maybank – Legoland Bloggers Contest

Ok..peluang untuk para bloggers dapat ticket free ke Legoland.. kalau rasa nak try silalah ikut arahan di bawah.. saya tengok kalau tahap kerajinan membuak2.. mood nak menaip datang, insya’Allah join 😉 harap je dekat dengan Legoland, tapi belum sampai lagi.. sebab en.nazir kata sabar dulu orang tengah ramai tu.. tak lari legoland dikejar.. lagi satuRead more