Contest

Cool Blog Rewards “Cool Blogs”

Jom kawan-kawan blogger kita join contest ni. COOL BLOG REWARDS “COOL BLOGS” Kongsikan pengalaman paling menarik dengan Cool Blog dan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat setiap minggu. Bermula 31 Julai – 24 September 2017 Macamana nak menang? Langkah 1 -Tuliskan pengalaman & review “Cool Blog” Langkah 2 – Postkan di blog anda Langkah 3 – …

Continue Reading
Contest

Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest – Congrats To All Winners

Alhamdulillah 6 orang JDT Blogger tersenarai sebagai pemenang untuk Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest. Tahniah ya untuk semua peserta rezeki kita. Harap-harap lepas ni lebih banyak lagi contest yang akan dianjurkan oleh Lazada. Jom jengah-jengah Lazada Malaysia, cari apa yang patut untuk gunakan voucher RM100 hehe. Thanks Lazada! Refer link ni untuk keputusan penuh Lazada …

Continue Reading
Contest

Winner For Week 2 (My Ramadhan Home Post) contest

Alhamdulillah rezeki Ramadhan menang Lazada Shopping Voucher RM100. Tengah duk menahan ngantuk sekali Dilah inform Ummi saya sorang pemenang untuk Ramadhan Raya Blogger Contest Week 2 : My Ramadhan Home. Terus terbeliak biji mata Ummi kegembiraan gitu. Tak sangka ramai kot yang join. Alhamdulillah kalau dah rezeki tak kemana. Dah boleh berangan nak shopping apa …

Continue Reading
Contest

Deko Riang Ria Raya Bersama Lazada

Meneruskan cabaran LAZADA RAMADHAN RAYA BLOGGER CONTEST untuk minggu kedua. Kali ni bertemakan “My Ramadhan Home”. Boleh rujuk syarat-syarat seperti di bawah ya: Theme: My Ramadhan Home Contest period: 2 June 2017 – 8 June 2017 Title of the article: Any title related to the Article  a. How are you decorating your house to be Raya ready? …

Continue Reading
Contest

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Nak mencuba nasib join SGshop contest kali ni. Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan? SGshop menawarkan barangan daripada Taobao.com. Taobao.com ini adalah satu website membeli-belah yang terbesar di China dan ianya menjual segala jenis barang-barang dari peralatan rumah, barangan dapur,  barangan elektronik, perabot, kosmetik, pakaian,  dan banyak lagi. Oleh kerana website Taobao.com ini ditulis dalam …

Continue Reading
Contest

Resepi Bubur Lambuk Sedap

Hari ni Ummi nak menyahut cabaran LAZADA RAMADHAN RAYA BLOGGER CONTEST. Untuk minggu pertama, bertemakan “Delicious Ramadhan”. Ok Ummi nak sharekan menu kegemaran  Ummi setiap kali munculnya Ramadhan. Ini favourite iftar dishes yang memang Ummi suka sejak kecil Arwah mak mesti masak bubur lambuk untuk berbuka. Korang suka tak makan bubur lambuk? Jom tengok resepi …

Continue Reading
Contest

Motherhood.com.my– Online Shop Barangan Bayi & Ibu Terbesar di Malaysia

Pernah dengar website motherhood.com.my? Motherhood.com.my ada portal membeli-belah untuk ibu bapa dan bakal ibu yang merangkumi pelbagai perkhidmatan dan produk seperti keperluan ibu mengandung, keperluan bayi dan juga kanak-kanak. Ada juga diselitkan dengan info tips-tips keibubapaan, panduan penyusuan susu ibu, review produk, sample percuma, testimoni ibu yang mana membantu pasangan suami isteri diluar sana.  Boleh …

Continue Reading
Contest

#MYTravelAdventure – What’s your local travel story?

Hai kawan-kawan blogger sekalian. Jom join contest #TravelokaMY #MyTravelAdventure .Ceritakan “Local Travel Story” korang dan korang berpeluang memenangi hadiah dibawah.Ummi Ilhams will join the contest soon! Join #TravelokaMY today in this #MyTravelAdventure and tell the world your local Malaysian travel story. How to join? Find out here. Here’s how you can win: Write your Malaysian adventure …

Continue Reading
Blogger Review Contest

Yeay! I Am One of The Winner For Review & Win Innolac Probiotics Powder by 100comments.com

Alhamdulillah rezeki Review & Win Innolac Probiotics Powder dari 100comments.com. Thanks 100comments.com. First time dapat review & win setelah 3 4 kali cuba join share, tag post. Thanks juga Eda – Kisah Si Dairy yang introduce saya dengan contest di 100comments.com. Meh la kita tunggu produk ni sampai dan kita review ya. Boleh rujuk sini …

Continue Reading
Contest

Lazada Birthday Blogger Contest

Sempena Lazada Birthday Sale 22 – 24 March 2017, Lazada mengadakan “LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST”. Bila tengok berderet-deret orang join eh teruja weh nak join. Takkan kita nak tengok jek ye tak. Mestilah nak mencuba juga. Saya ni memang pelanggan tetap Lazada hehe. Kawan-kawan office memang dah masak sangat dah. Kejap-kejap nama saya je yang dispatch …

Continue Reading