Motherhood.com.my– Online Shop Barangan Bayi & Ibu Terbesar di Malaysia

Pernah dengar website motherhood.com.my? Motherhood.com.my ada portal membeli-belah untuk ibu bapa dan bakal ibu yang merangkumi pelbagai perkhidmatan dan produk seperti keperluan ibu mengandung, keperluan bayi dan juga kanak-kanak. Ada juga diselitkan dengan info tips-tips keibubapaan, panduan penyusuan susu ibu, review produk, sample percuma, testimoni ibu yang mana membantu pasangan suami isteri diluar sana.  BolehRead more

Lazada Ramadhan Blogger Contest 19 May–25 June 2017

Korang Lazada Malaysia akan anjurkan Lazada Ramadhan Blogger Contest  bermula 19 May–25 June 2017 bersempena dengan Lazada Ramadhan Sale. Jomlah kita ramai-ramai join mana tahu ada rezeki nak raya ni dari Lazada hehehe. Boleh baca details kat bawah ya. Pertandingan ini bermula 19 Mei sehingga 25 Jun 2017 (4 Minggu)Sepanjang 4 minggu pertandingan ini, akanRead more

#MYTravelAdventure–Makan Angin Ke Pahang

Cerita percutian dengan kawan-kawan sekerja Babah. Tak jauh kami bercuti cuma ke Pahang Darul Makmur je. Kami bertolak pagi dari Gelang Patah dan sampai lebih kurang jam 4pm di Quality Homestay, Kuantan. Fuhhhhh jenuh nak sampai. Lagi-lagi perjalan yang penuh onak liku sepanjang Mersing tu pusing kepala hehehe. Rehat-rehat sekejap petang tu kami ke PantaiRead more

#MYTravelAdventure – What’s your local travel story?

Hai kawan-kawan blogger sekalian. Jom join contest #TravelokaMY #MyTravelAdventure .Ceritakan “Local Travel Story” korang dan korang berpeluang memenangi hadiah dibawah.Ummi Ilhams will join the contest soon! Join #TravelokaMY today in this #MyTravelAdventure and tell the world your local Malaysian travel story. How to join? Find out here. Here’s how you can win: Write your Malaysian adventureRead more

MENTOS Make A Connection Contest

Korang yang rajin beli Mentos, boleh join contest ni. Ummi pun memang peminat Mentos tapi belum ada kerajinan nak join hahaha. Insha Allah kalau free dan rajin mengarang at least 150 patah prekataan Ummi join la. MENTOS Make A Connection Contest Hadiah menarik tuuuuuuuuuuu.. WEEKLY WINNER X 5 5X winners of RM500 worth of AirRead more

Yeay! I Am One of The Winner For Review & Win Innolac Probiotics Powder by 100comments.com

Alhamdulillah rezeki Review & Win Innolac Probiotics Powder dari 100comments.com. Thanks 100comments.com. First time dapat review & win setelah 3 4 kali cuba join share, tag post. Thanks juga Eda – Kisah Si Dairy yang introduce saya dengan contest di 100comments.com. Meh la kita tunggu produk ni sampai dan kita review ya. Boleh rujuk siniRead more

Lazada Birthday Blogger Contest

Sempena Lazada Birthday Sale 22 – 24 March 2017, Lazada mengadakan “LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST”. Bila tengok berderet-deret orang join eh teruja weh nak join. Takkan kita nak tengok jek ye tak. Mestilah nak mencuba juga. Saya ni memang pelanggan tetap Lazada hehe. Kawan-kawan office memang dah masak sangat dah. Kejap-kejap nama saya je yang dispatchRead more

Contest Cash RM100 By JDT Blogger

CONTEST CASH RM100 Contest ini ditaja oleh #jdtblogger. Hadiah utama berupa cash RM50 X 2 orang. Jadi syarat simple untuk join adalah :- 1. *LIKE* post ini 2. *LIKE PAGE & FOLLOW IG* JDT Blogger Page – www.facebook.com/jdtblogger IG – www.instagram.com/jdtblogger 3. *COMMENT* ‘alhamdulillah’ 4. *SHARE* status ini Contest akan tamat pada bila2 masa. PemenangRead more

#MyTravelokaEscapade | Jom Terbang Ke South Korea Dengan Traveloka

alhamdulillah ummi ilhams terpilih untuk sertai online contest “You Need A Holiday lah!” by Traveloka. kalau uolls ada peluang pilih 10 destinasi percutian di atas agak2nya ke mana yang uolls pilih? setelah berdiskusi sambil berangan2 mat jenin dengan babah ilhams, ummi pilih nak ke South Korea. ye South Korea.. ehhhh.. ehhhh.. dah terbayang2 ada saljiRead more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...