Blogging Life

Cabaran Sehari 5 Entri

Hai uolls, Saja je nak share. Saya mencabar diri sendiri bermula dari bulan ini saya cabar diri saya untuk buat blog post sekurang-kurangnya 5 entri sehari. Fuhhhhhh memang rasa nak semput. Tapi saya cuba. Tak cuba tak tahu kebolehan sendiri ye tak? Kalau saya tak mampu 5 sekali pun at least saya kena buat 4.… Read More Cabaran Sehari 5 Entri

Blogging Life, JDT Blogger

Blog herneenazir.com Diserang Hendap Hehehe

Hari ni blog herneenazir.com diserang hendap oleh dua orang blogger. Pagi-pagi kena serang hendap dengan blogger Uyul Rosli. Walaupun busy dengan wedding photoshoot sempat lagi singgah blog akak ya. Thanks Uyul dan selamat kembali ke Malaysia hehe. Petang-petang terjaga dari lelap, tengok notification berderet-deret. Rupanya petang ni kena serang dengan blogger Mialiana. Thanks Kak Mia sudi jengah blog saya… Read More Blog herneenazir.com Diserang Hendap Hehehe

Blogging Life

34 Senarai Blog Pilihan Khas 2017 Blogger Hasrul Hassan

Saja cuba nasib komen di status facebook blogger Hasrul Hassan. Tak sangka terpilih untuk 34 Senarai Blog Pilihan Khas 2017. Thanks bro! Semoga ummi ilhams semakin rajin berblogging. Tahniah juga untuk blogger2 lain. 34 blog pilihan khas.. termasuk blog HERNEENAZIR.COM nombor 23 tu hehehe. abcdilayz.blogspot.my belajarblog2017.blogspot.my cucurkembung.blogspot.my dhuharashidi.blogspot.my jepunmari2.blogspot.com mamanaimdaddynurin.blogspot.my miszrockers.blogspot.my mohazsue.blogspot.my mrsfara.blogspot.my mrspuex.blogspot.my mummysupplementshop.blogspot.my… Read More 34 Senarai Blog Pilihan Khas 2017 Blogger Hasrul Hassan

Blog, Blogger, Blogging Life, Giveaway

Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 untuk blog chokia saya http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (online readers) sebelah kanan blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angka… Read More Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com