Blog herneenazir.com Diserang Hendap Hehehe

Hari ni blog herneenazir.com diserang hendap oleh dua orang blogger. Pagi-pagi kena serang hendap dengan blogger Uyul Rosli. Walaupun busy dengan wedding photoshoot sempat lagi singgah blog akak ya. Thanks Uyul dan selamat kembali ke Malaysia hehe. Petang-petang terjaga dari lelap, tengok notification berderet-deret. Rupanya petang ni kena serang dengan blogger Mialiana. Thanks Kak Mia sudi jengah blog sayaRead more

34 Senarai Blog Pilihan Khas 2017 Blogger Hasrul Hassan

Saja cuba nasib komen di status facebook blogger Hasrul Hassan. Tak sangka terpilih untuk 34 Senarai Blog Pilihan Khas 2017. Thanks bro! Semoga ummi ilhams semakin rajin berblogging. Tahniah juga untuk blogger2 lain. 34 blog pilihan khas.. termasuk blog HERNEENAZIR.COM nombor 23 tu hehehe. abcdilayz.blogspot.my belajarblog2017.blogspot.my cucurkembung.blogspot.my dhuharashidi.blogspot.my jepunmari2.blogspot.com mamanaimdaddynurin.blogspot.my miszrockers.blogspot.my mohazsue.blogspot.my mrsfara.blogspot.my mrspuex.blogspot.my mummysupplementshop.blogspot.myRead more

Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 untuk blog chokia saya http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (online readers) sebelah kanan blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angkaRead more

Blogger Invitation: Thomas Town “Mini & Mighty” Tour @ Thomas Town Puteri Harbour

rezeki anak2 ummi dan babah.insha Allah kami empat beranak akan berada di sana nanti.kalau ada blogger2 yang ternampak ummi ilham nanti sila tegur ye.boleh kita berkenal2an ecewahhhhhh.start dari hari dapat email ni, ummi bagitahu abang ilham.sampai la sudah asyik tanya bila nak pergi thomas town.hmmmm.. harap bersabar abang ilham jumaat kita pergi ya.cara dia tuRead more

Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai. dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.| sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC. tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe. kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe. walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1Read more

Beg Free Dah Sampai.. Thanks Zalora!

yeay! ecehhhhh suka bebenor ye. alhamdulillah rezeki. masih ingat pada entry FASHION TRIBAL?? APA TU?? JOM CHECK IT OUT!!!  haaa ni advertorial job pertama dengan zalora. alhamdulillah zalora bagi RM100 voucher untuk saya shopping free. mula2 macam bingung juga nak beli apa kan. eh tetiba online shoppers tegar bingung pulak nak shopping kan hehe. yeRead more

Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!

alhamdulillah. ye. tak banyak mana pun kan. belum tahap beribu riban sebulan. tapi syukurlah. potpet2. menceceh sambil sharing info. dapat juga buat side income dari blogging dengan blog kesayangan ni. tak nak cash out dulu. nak tunggu cecah RM300++. sebab dalam otak ummi ilham ni dah ada benda nak dibeli dengan duit ni. nak beliRead more