Third Payment.. TQ Google Adsense!

Third Payment.. TQ Google Adsense! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah syukur. Menulis blog bukan sekadar membebel kosong. Menulis dengan hasil walau hasilnya tak segah mana hehe. Syukur rezeki dari google ads untuk kali ketiga. Baru tiga kali je awak. Tak hebat macam awak ekeke. Blog chokia makcik kampung je. Kali ni cash out 109.30 USD dapatlah menggembirakan…Continue reading Third Payment.. TQ Google Adsense!

63 total views, no views today

Web Hosting & Domain Renewal – Masih Setia Bersama NetKL

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. awal tahun, hujung-hujung bulan ni memang waktu Ummi dapat reminder untuk renew web hosting dan domain. Setakat tahun ke 9 bersama wordpress dan berweb hosting dan berdomain sendiri Ummi memang sangat-sangat puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh NetKL. Sebenarnya dah nak hujung tahun hari tu, Ummi upgrade dari Medium Biz X ke…Continue reading Web Hosting & Domain Renewal – Masih Setia Bersama NetKL

298 total views, 4 views today

Consolation Prize Winner – The Puteri Harbour-Astro Fun Escapade Influencer Challenge

Assalamualaikum.. Masih ingat lagi entri Ummi Astro Fun Escapade? Alhamdulillah, rezeki The Ilhams akhirnya muncul keputusan pemenang. Doa memang nak menang 1st prize hahaha nak berangan tidur di Hotel Jen yang biliknya bertemakan Hello Kitty. Tapi apakan daya Allah dah tetapkan rezeki kami. Rezeki consolation prize dengan 2 tiket 2 park passes (Thomas Town &…Continue reading Consolation Prize Winner – The Puteri Harbour-Astro Fun Escapade Influencer Challenge

256 total views, 1 views today

Welcome 2019.. Goodbye 2018!

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. celik mata dah masuk ke tahun 2019.. syukur masih diberi peluang bernafas.. 2018 dah berlalu pergi.. jadikan pengalaman lepas sebagai titik tolak kejayaan 2019.. pahit maung masam masin manis simpan kemas-kemas dalam diari kehidupan.. yang elok boleh dijadikan tauladan yang kurang elok buang jauh-jauh.. setiap tahun ada pengalaman dan pengajaran yang berbeza-beza..  2019…Continue reading Welcome 2019.. Goodbye 2018!

390 total views, no views today