Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 untuk blog chokia saya http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (online readers) sebelah kanan blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angka […]

Blogger Invitation: Thomas Town “Mini & Mighty” Tour @ Thomas Town Puteri Harbour

rezeki anak2 ummi dan babah.insha Allah kami empat beranak akan berada di sana nanti.kalau ada blogger2 yang ternampak ummi ilham nanti sila tegur ye.boleh kita berkenal2an ecewahhhhhh.start dari hari dapat email ni, ummi bagitahu abang ilham.sampai la sudah asyik tanya bila nak pergi thomas town.hmmmm.. harap bersabar abang ilham jumaat kita pergi ya.cara dia tu […]

Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!

alhamdulillah. ye. tak banyak mana pun kan. belum tahap beribu riban sebulan. tapi syukurlah. potpet2. menceceh sambil sharing info. dapat juga buat side income dari blogging dengan blog kesayangan ni. tak nak cash out dulu. nak tunggu cecah RM300++. sebab dalam otak ummi ilham ni dah ada benda nak dibeli dengan duit ni. nak beli […]

Membantu Sesama Insan Melalui Blog :)

saja nak share “kuasa blog” bukan saya nak kata blog saya best. jauh sekali kak oii. saya berblog ikut suka suki saya je. tapi alhamdulillah dari suka suki, tak sangka ada juga memberi manfaat pada orang lain. walaupun kadang3 mood nak berblog tu kelaut dalammmmmmm.. hahaha. tapi tetap nak share. nasib baik babah ilham memahami. thanks […]

Di Sebalik Tabir Seorang Mak Yang Berangan Nak Jadi Blogger Tegar :p

macam biasa aktiviti tetiap malam kalau terlarat. lepas rehat2 sekejap golek2 dengan ilham sampai ummi yang tertidur , agak2 pukul 10 11 pm tu bangun semula berkurung kat bilik belakang. berkurung buat apa? kata nak jadi blogger tegar. haruslah mengupdate blog untuk entry esoknya. budak kecil tu jadi body guard ummi lah sambil belajar ABC, Aliff […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Mission Accomplished!

fuhhhhhh. berpeluh mak hari2 nak completekan cabaran blogging. ekeke. alhamdulillah. mission accomplished! nak seribu daya tak nak seribu dalih ye dok? summary untuk “CABARAN 30 HARI BLOGGING” siapa2 yang belum baca moh kita recall balik ecehhhh.     Cabaran 30 Hari Blogging | Day 1–Siapa Saya Cabaran 30 Hari Blogging | Day 2 – Resepi Cabaran […]