Blog, Blogger, Blogging Life, Giveaway

Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 untuk blog chokia saya http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (online readers) sebelah kanan blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angka… Read More Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Blogger, Blogger Events, Blogger Invitation

Ilhams @ Thomas Town "Mini & Mighty Malaysia Tour"

hai uolls. ummi ilhams tak habis lagi nak share pasal mini & mighty. sila tabah dan jangan jemu baca ya. alhamdulillah rezeki ummi merepek dalam blog, dapat pula jemputan untuk launching Thomas Town “Mini & Mighty Malaysia Tour 2016”. rasa ni la event yang memang sempat join. sebelum ni ada event Mamil tak dapat join.… Read More Ilhams @ Thomas Town "Mini & Mighty Malaysia Tour"

Blogger, Blogger Invitation, Blogging Life

Blogger Invitation: Thomas Town “Mini & Mighty” Tour @ Thomas Town Puteri Harbour

rezeki anak2 ummi dan babah.insha Allah kami empat beranak akan berada di sana nanti.kalau ada blogger2 yang ternampak ummi ilham nanti sila tegur ye.boleh kita berkenal2an ecewahhhhhh.start dari hari dapat email ni, ummi bagitahu abang ilham.sampai la sudah asyik tanya bila nak pergi thomas town.hmmmm.. harap bersabar abang ilham jumaat kita pergi ya.cara dia tu… Read More Blogger Invitation: Thomas Town “Mini & Mighty” Tour @ Thomas Town Puteri Harbour

Blogger, Blogging Life, My Babywearing Journey, Nuffnang

Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!

alhamdulillah. ye. tak banyak mana pun kan. belum tahap beribu riban sebulan. tapi syukurlah. potpet2. menceceh sambil sharing info. dapat juga buat side income dari blogging dengan blog kesayangan ni. tak nak cash out dulu. nak tunggu cecah RM300++. sebab dalam otak ummi ilham ni dah ada benda nak dibeli dengan duit ni. nak beli… Read More Blogging | Yeay! Duit Tabung Ayam Nuffnang Bertambah Lagi!