Top Post 19 May 2017

Top post hari ini.. jeng..jeng..jeng.. 1. Pakej Buffet Ramadhan 2017 Hotel & Restoran Di Johor Bahru – ramai dah survey nak berbuka kat hotel le tu. 2. Shooting Filem Tamil di PTP – ini lucu.. terima kasih lah pada pelakon-pelakon Tamil yang membantu menambah bilangan viewer blog Ummi 3. Job Fair UTC Johor 2.0 TahunRead more

Alexa Rank herneenazir.com – 6 Mac 2017

Global Alexa Rank : 4,327,119 Rank in Malaysia : 46,173 Sumber : SINI Orang bubuh Alexa Rank memasing kita pun teringin juga. Walaupun rank kita jauh lagi ke belakang hehehe. Ikutkan hati malu nak tepek. Tapi bila ingat balik pesanan Kak Mia, terus bersemangat weh. Mana tahu lama2 makin kecil Global Rank dan Rank InRead more

Giveaway Hujung Tahun @ herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 untuk blog chokia saya http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (online readers) sebelah kanan blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angkaRead more

Senarai Finalist “Giveaway 1.0 By Hernee Nazir”

Senarai peserta “GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR” seperti di bawah: Blog:1. Miss2. Syaza Syafiqah3. Ana4. Ammyzyliyana5. Syahidah6. Riana7. Maisarah8. Ryn9. Radin Aden10. Syaidah Seha11. Syah12. Hani Rahman13. Cik Coklat14. Sayidah15.Ms Kejupenyet16. Ika17. Cik Nor18. Along Misuari19. Cik Nufaz20. Hajar Shikin21. Yoorin22. RRai23. Eintan Nurfuzie24. Efa Othman25. LightNur26. Fifi Fizah27. Ct Roxalynna NH28. RahimAim29. Anis Amir30.Read more

Giveaway 1.0 By Hernee Nazir (21 Aug – 31 Aug 2015)

  | STICKY POST | GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR Syarat-syarat penyertaan (bloggers) : 1. Buat satu entry bertajuk “Giveaway 1.0 by Hernee Nazir” 2. Letakkan banner di atas dan pastikan back link ke entri ini. 3. Follow blog herneenazir.com dan http://herneenazir.blogspot.com 4. Follow IG @herneenazir 5. Like Facebook Page herneenazir.com 6. Tinggalkan link entryRead more

Yeay! Cheque Nuffnang & SSC Cuddle Me Alphabet Yang Dinanti Dah Sampai :)

alhamdulillah.. 2 items yang dinanti dah sampai. dua2 ada kaitan antara satu sama lain hehehe.| sebabnya saya gunakan duit blogging dari nuffnang ni untuk beli my first SSC. tapi masa buat pre-order tu guna jek duit sendiri dulu hehehe. kiranya bila dah cash out gantilah semula kan hehe. walaupun tak ribu riban, lepaslah beli 1Read more

herneenazir[dot]com Berwajah Baru.. Eceeeehhh

saja jek kan. nak tayang blog templates baru. beli dekat https://www.etsy.com/ memang rambang mata. sudahnya pilih yang ni. tapi dah ada godeh2 sikit la font types and font colour. kalau pc uolls ada font types ni baru font tu menjelma kot. macamana rupanya? ni haaaaaaaaaaaa..   itu jek nak cerita. okbai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...