Category: Blog

Hadiah Contest–Header & Watermark by Sis Awadah

Alhamdulillah rezeki menang giveaway 1st Giveaway by FWS header dan watermark logo sponsored by Sis Awadah. Cantik tak header baru Ummi tu? Cantik kan? < p align=”justify”>Ok sila abaikan gambar tu, sila fokus pada watermark. Saja je gambar pun background bertema water hehehe. Cun melecun watermark dan header ni. Warna favourite Ummi pulak tu kan

Hasil Seminggu

Jangan kecam Ummi Ilhams.Excited tengok income dari Google Adsense naik walaupun tak banyak macam orang lain.Alhamdulillah rezeki blogging dengan income USD.Marilah kita membanting tulang mengupdate blog tersayang ni.Mana tahu raya tahun depan boleh buat duit shopping baju raya ekekeke.Tapi Ummi kenalah belajar lagi macamana nak meriahkan income tu kan.Kawan-kawan yang masih belum di approve account

Thanks Google Adsense!

  Alhamdulillah penantian berbulan-bulan membuahkan hasil. Pagi-pagi dah dapat email Google Adsense account dah approved. Sebelum pernah kena reject. Tak puas hati apply lagi. Pernah juga nak apply guna youtube account. Tapi tak habiskan step nak apply tu hahaha. Rasanya semalam jengah account google adsense ni tapi statusnya masih di review. Eh tup-tup approved pagi

Tahniah Siti Rohaida Pengunjung Ke 1 Juta!

Tahniah kepada blogger Siti Rohaida Yusof pemilik blog Kisah Si Dairy kerana berjaya menjadi visitor yang ke 1,000,000. Tq for your support sila PM tepi untuk penyerahan duit raya in advances sebanyak RM20. Alhamdulillah. Makin semangat nak blogging tak sangka cecah 1,000,000 views. Semoga apa yang Ummi share ada yang memberi manfaat.  Untuk pengunjung yang lain, thanks sudi singgah

Duit Raya RM20 Untuk Visitor Ke 1,000,000 herneenazir.com

Saya mencari pengunjung blog ke 1,000,000 di blog http://herneenazir.com/ Anda dikehendaki screen shot visitor counter (warna merah tu) sebelah kanan bawah blog saya sebagai bukti anda ialah pengunjung bertuah. Sila email ke hernee.nazir@gmail.com atau whatsapp ke 014-6106331. Sekiranya tiada pemenang yang berjaya screen shot dengan tepat, saya akan memilih mereka yang paling hampir dengan angka

Top Post 19 May 2017

Top post hari ini.. jeng..jeng..jeng.. 1. Pakej Buffet Ramadhan 2017 Hotel & Restoran Di Johor Bahru – ramai dah survey nak berbuka kat hotel le tu. 2. Shooting Filem Tamil di PTP – ini lucu.. terima kasih lah pada pelakon-pelakon Tamil yang membantu menambah bilangan viewer blog Ummi 3. Job Fair UTC Johor 2.0 Tahun
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: