Shaklee Landmark Study

Tahukah anda Shaklee telah menjalankan Landmark study sejak bertahun2 lamanya hanya untuj memastikan vitamin2 keluaran Shaklee benar2 terjamin selamat dan berkesan. Dr. Gladys Block dari University of Public Health inilah yang bertanggungjawab menjalankan kajian2 ke atas produk2 Shaklee. Bukan mudah ya Shaklee nak keluarkan produk tanpa ada Landmark Study. Kalau tak makan vitamin shaklee mungkin […]

Euphoria Shaklee Appreciation Day @ Grand Paragon Hotel

cerita 19 sept, saya menghadiri program Euphoria Shaklee Appreciation Day bersama Master Norita dan Master Naquib. program bermula jam 2pm – 6pm di Grand Paragon Hotel. kami berpecah dua, ummi dan syamil ke program shaklee, babah dan abang ilham ke majlis kenduri rumah boss babah. adillah tu body guard sorang satu. hehehe. alhamdulillah dapat juga […]

Kenangan Hari Tua Babah Ilham :)

entri ini untuk babah ilham. nak suruh dia update blog memang tak lah. silap2 password blog dia pun dia dah tak ingat. gambar2 ni pun ummi rembat dari henpon dia haha. sorry eh babah. saja simpan dalam blog buat kenangan. hasil seni babah ditayangkan di “mini photo gallery”. last year babah join PTP photography contest […]

Pregnancy | Saya Pilih Omega Guard Shaklee Untuk Perkembangan Otak Bayi Dalam Kandungan

oleh kerana ada berkali2 muncul keyword “neurogain” dalam rekod pencarian di blog saya. jadi saya terdetik nak share makanan untuk perkembangan otak bayi bagi pregnancy kali ni. ye, sebelum mengenali shaklee, saya memang mencuba produk neurogain. masa pregnantkan ilham dulu. bila dah kenal dengan produk hot lagi laris shaklee “omega guard” saya memang tak ambil […]

Ajar Anak Bahasa Inggeris, Cara Mudah

Kenapa Bahasa Inggeris itu PENTING? ================================== Surirumah diperdaya Gagak Hitam kerana TAK PANDAI BAHASA INGGERIS Anak malas belajar BAHASA INGGERIS kerana tak faham buku BAHASA INGGERIS tu sendiri Graduan sukar dapat kerja kerana lemah BAHASA INGGERIS Pekerja sukar naik pangkat kerana tak pandai cakap omputeh Apa cara nak PANDAI BAHASA INGGERIS? → BELAJAR BAHASA INGGERIS […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 24 – SOHO (Small Office Home Office)

cabarang blogging day 24 – SOHO (Small Office Home Office) apa itu SOHO? SoHo atau Small office/Home office dikatakan tempat bekerja/menjalankan perniagaan dari rumah.   nak tengok SOHO baru kami? nahhhh.. simple jek.. almaklumlah baru jek set up.. baru berpindah randah kan.. siapkan mana yang termampu jek lah.. janji ada tempat nak menjalankan bisnes kami […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 18 – My Gadget

cabaran blogging day 18 – my gadget saya bukanlah minah gadget macam ada kawan saya sorang tu..  saya beli apa yang perlu jek untuk saya guna pakai.. ecehhhhh.. paling penting..   **gambar recycle**   Cik Pinky Netbook Yang Berjasa ni netbook kesayangan saya hadiah dari babah ilham.. sayang gila wooooo.. sentimental value.. masa nak beli ni, memang […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 – Vision Board

cabaran hari ke 10 – Vision Board saya nak share Vision Board saya bersama Shaklee..   hernee yang dulu.. malu2 nak share kebaikan produk shaklee.. walaupun dia sendiri dah ada pengalaman consume set menyusu shaklee.. makan dalam tahun 2011 beli dengan mami Salwa, masuk ahli 2012.. tanpa fokus.. share juga pada kawan2, tapi jual sambil lewa.. kalau ada […]