• Selamat Pengantin Baru Untuk Nawal & Feizal

    17/04/2017

    Hari Sabtu, jengah letter box nampak ada sampul surat yang bersetem dan penerimanya Hernee Samshudin. Hmmmm.. siapa pulak yang bagi surat ni? Surat apa ek? Memacam soalan keluar kat dalam otak. ting..ting..ting.. Bila buka.. Taraaaaaaaa.. baru teringat Nawal minta address nak pos kad jemputan. Minggu ni rupanya majlisnya di Bangi. Tengah berfikir-fikir lagi ni. Alhamdulillah,…

    Read more
  • Mee Siput All Time Favourite Snack

    10/04/2017

    Petang-petang kat office ni tak sah kalau tak ada makanan tambahan walaupun perut ko tahap nak meletop kekenyangan. Kalau bukan beli sendiri pun ada je kawan-kawan wakafkan makanan untuk sama-sama membesar bagai johan. Ni ha Kak Leen bagi Mee Siput cicah sambal tumis sedap oi sambalnya. Tiba-tiba teringat sambal tumis Makcik Dila aka Makcik Kerepek.…

    Read more
  • Friday’s Lunch at Restoran Korea House – South Gate Restaurant, Johor Bahru

    01/04/2017

    Hail uolls. Cerita Friday’s Lunch Ummi hari ni special sikit hehe. Hari ni kami makan korean foods yeay!. Hari ni last day Che Ta kat JB so plan nak lunch sama-sama dengan Dila dan Amy Chua akhirnya terlaksana. Kami pilih lokasi di di Restoran Korea House – South Gate Restaurant di Taman Nong Chik, Johor…

    Read more
  • Jom Jawab Survey Future Dr. Che Ta

    30/03/2017

    Setelah bercuti selama 4 hari, hari ni Ummi menguatkan dan menabahkan diri ke office. Kalau ikut rasa tak sedap badan ni memang nak ke klinik je jawabnya. Tapi ku gagahkan jua hehe. Hari ni sempat breakfast dengan Che Ta. Che Ta ke PTP dah tiga hari untuk buat survey PhD journey dia tu. Kita tolonglah…

    Read more
  • TQ Auntie Tata & Auntie Janjan 

    28/03/2017

    Semalam Auntie Tata dan Auntie Janjan datang jengah Syamil. Thanks ya korang. Walaupun anak bujang i malu-malu dengan dua orang aweks depan mata dia hahaha. Harap sebelum Auntie Tata balik KL sempatlah makan sama-sama ya. Kalau tak kita makan kat Cafe Columbia je lah ekeke. Eh selit sikit cerita lain. Lepas Auntie Tata balik hotel,…

    Read more
1 2 3 4 5 8
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: