• Random Post ~ Geng Jumaat

    13/09/2018

    Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…

    Read more
  • Rombongan Che Ta & Ole-ole Dari Korea

    07/05/2018

    Assalamualaikum uolls.. Kerja ke tu? hehehe. Apa monday blues? Haisyhhh tak payah nak monday blues sangat. Jangan dilayan mind setting uolls tu. Ummi gigih menaip entri ni masa anak-anak dah tidur. Sebenarnya Ummi duk menyusun gambar untuk entri Mother’s Day Celebration jadi terlanjur mata belum mengantuk baiklah Ummi post terus entri ni sebelum dia menerima…

    Read more
  • Dinner with Mama Jijie’s Family at Kapten Steamboat & Grill

    21/04/2018

    Gathering kami anak beranak bersama Family Mama Jijie dan Uncle Epy. Kejadiannya bulan lepas hehe. Kiranya ni untuk ganti balik projek nak celebrate birthday Babah dan Mama Jie sama-sama masa bulan 2 yang tak menjadi hehehe. Puas juga memikirkan mana lokasi paling cepat nak sampai dan mesra tekak kanak-kanak ni. Akhirnya Ummi pilih Kapten Steamboat…

    Read more
  • Purple Day!

    06/09/2017

    Cerita semalam. Secara tak sengaja Unmi Ilhams terboria dua serangkai dengan Mama Noah. Ikutkan Ummi nak pakai palazzo kelabu juga tapi tak jadi terus sarung palazzo hitam. Kak Leen sampai office tengok eh.. sama pula hari ni kita bertema purple. Kasut pun warna lebih kurang hahaha. Jadi macam biasalah kawan-kawan Ummi harus redho untuk dipotretkan…

    Read more
  • Bean Boozled Challenge Versi Ummi Ilhams & The Gang

    29/08/2017

    Cerita semalam. Bean Boozled Challenge versi Ummi Ilhams & The Gang (Gonjol). Dah berminggu-minggu ditangguh. Sebab Ummi medical leave la apa la. Akhirnya semalam lunch hour kami berjaya juga buat challenge ni. Sila jangan kecam ya, saja je nak enjoy-enjoy. Quality time dengan kekawan. Gambar sebelum kemain semua excited tak menyabar kan. Ikut plan nak…

    Read more
1 2 3 8
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: