Category: BFF Ummi Ilham

Sayonara Ira!

Semalam last day Ira kat praktikal PTP. Setelah 6 bulan berjaya menternak lemak-lemak tepu bersama Ummi Ilhams hahaha. Dari pipi kempis sampai dah jadi kembung hahaha. Sebelum 5.30pm sempat lagi bergambar kenangan dengan Ira di Port Control Centre tingkat 7. Nahhh bukti bertukar saiz ekeke. Konfem orang Terengganu dah tak kenal. Betul ke si Ira

Souvenir Dari Orang Besut

Sampai office tetiba ada cik itik gembo-gembo warna pink ni terponggok atas meja. Eh tanjat gegirl tau. Eh chuppp tu itik ke? Itik ada sesungut ke? Maaflah makcik tak berapa nak tengok kartun comel-comel ni. Anak makcik tengok kartun lain ekeke. Comel tau sebab warna pink kegemaran Ummi ekeke. Rupanya ni souvenir dari orang Besut

Souvenir Dari Sabah

Souvenir dari negeri di bawah bayu. Ada orang tu baru balik cuti-cuti Malaysia kat Sabah. Dia bagi kita souvenir semalam. Thanks ya Noni hehehe. Ni ha fridge magnet monkey 4 beranak hehehe. Bertambah koleksi FM Ummi. Yeay! Lagi satu brooch dan pin shawl. Thanks bebanyak Noni ingat juga kat iols hehehe. Tak sabar nak tunggu

Kurang Pekerjaan

Memang kurang pekerjaan sangat dah ni walaupun hakikatnya ada kerja menanti haha. Oleh keran ada mat gadget belli handphone baru Samsung S8 Plus, maka tak salah kalau kawan-kawan tumpang godeh hahaha. Apps ni kalau handphone chokia kita kena install kan apps nak buat muka gini. Kat handphone bau kedai ni memang dah ada. Jom lah

The Hiew In The House

Tengah menghadap PC di petang Ahad, tetiba dengar suara beri salam. Hmmm.. macam dah boleh agak dah suara ni. Cepat-cepat lari turun bawah. Sah The Hiew datang hehehe. Anak angkat Ummi Long dah sampai yeay! Inilah dia, Dhani Aqasha Hiew datang jalan kaki dari rumah nenek dia. Kena kerah bergambar hehehe. Gambar dengan Ummi Long

Selamat Pengantin Baru Untuk Nawal & Feizal

Hari Sabtu, jengah letter box nampak ada sampul surat yang bersetem dan penerimanya Hernee Samshudin. Hmmmm.. siapa pulak yang bagi surat ni? Surat apa ek? Memacam soalan keluar kat dalam otak. ting..ting..ting.. Bila buka.. Taraaaaaaaa.. baru teringat Nawal minta address nak pos kad jemputan. Minggu ni rupanya majlisnya di Bangi. Tengah berfikir-fikir lagi ni. Alhamdulillah,
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: