Dinner with Mama Jijie’s Family at Kapten Steamboat & Grill

Gathering kami anak beranak bersama Family Mama Jijie dan Uncle Epy. Kejadiannya bulan lepas hehe. Kiranya ni untuk ganti balik projek nak celebrate birthday Babah dan Mama Jie sama-sama masa bulan 2 yang tak menjadi hehehe. Puas juga memikirkan mana lokasi paling cepat nak sampai dan mesra tekak kanak-kanak ni. Akhirnya Ummi pilih Kapten Steamboat […]

Purple Day!

Cerita semalam. Secara tak sengaja Unmi Ilhams terboria dua serangkai dengan Mama Noah. Ikutkan Ummi nak pakai palazzo kelabu juga tapi tak jadi terus sarung palazzo hitam. Kak Leen sampai office tengok eh.. sama pula hari ni kita bertema purple. Kasut pun warna lebih kurang hahaha. Jadi macam biasalah kawan-kawan Ummi harus redho untuk dipotretkan […]

Sayonara Ira!

Semalam last day Ira kat praktikal PTP. Setelah 6 bulan berjaya menternak lemak-lemak tepu bersama Ummi Ilhams hahaha. Dari pipi kempis sampai dah jadi kembung hahaha. Sebelum 5.30pm sempat lagi bergambar kenangan dengan Ira di Port Control Centre tingkat 7. Nahhh bukti bertukar saiz ekeke. Konfem orang Terengganu dah tak kenal. Betul ke si Ira […]

Souvenir Dari Sabah

Souvenir dari negeri di bawah bayu. Ada orang tu baru balik cuti-cuti Malaysia kat Sabah. Dia bagi kita souvenir semalam. Thanks ya Noni hehehe. Ni ha fridge magnet monkey 4 beranak hehehe. Bertambah koleksi FM Ummi. Yeay! Lagi satu brooch dan pin shawl. Thanks bebanyak Noni ingat juga kat iols hehehe. Tak sabar nak tunggu […]

Kurang Pekerjaan

Memang kurang pekerjaan sangat dah ni walaupun hakikatnya ada kerja menanti haha. Oleh keran ada mat gadget belli handphone baru Samsung S8 Plus, maka tak salah kalau kawan-kawan tumpang godeh hahaha. Apps ni kalau handphone chokia kita kena install kan apps nak buat muka gini. Kat handphone bau kedai ni memang dah ada. Jom lah […]