BFF Ummi Ilham

Dating Dengan Mama Jie

Assalamualaikum.. Cerita Isnin.. sementara menanti giliran di KK Gelang Patah sempat berwhatsapp dengan Mama Jie. Rupanya Mama Jie pun kat klinik sebab batuk tak baik-baik. Dah terlanjur dua-dua nak ber”me time” marilah kita dating kejap hehe. Mak-mak ni walau sekadar pergi klinik sesorang, itu pun dah cukup memberi makna “me time” dalam hidup tau hehe. …

171 total views, 1 views today

Continue Reading
BFF Ummi Ilham Foods Review Geng Jumaat

Random Post ~ Geng Jumaat

Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni …

1,011 total views, no views today

Continue Reading
BFF Ummi Ilham Family's Activity

Dinner with Mama Jijie’s Family at Kapten Steamboat & Grill

Gathering kami anak beranak bersama Family Mama Jijie dan Uncle Epy. Kejadiannya bulan lepas hehe. Kiranya ni untuk ganti balik projek nak celebrate birthday Babah dan Mama Jie sama-sama masa bulan 2 yang tak menjadi hehehe. Puas juga memikirkan mana lokasi paling cepat nak sampai dan mesra tekak kanak-kanak ni. Akhirnya Ummi pilih Kapten Steamboat …

Continue Reading
BFF Ummi Ilham

Purple Day!

Cerita semalam. Secara tak sengaja Unmi Ilhams terboria dua serangkai dengan Mama Noah. Ikutkan Ummi nak pakai palazzo kelabu juga tapi tak jadi terus sarung palazzo hitam. Kak Leen sampai office tengok eh.. sama pula hari ni kita bertema purple. Kasut pun warna lebih kurang hahaha. Jadi macam biasalah kawan-kawan Ummi harus redho untuk dipotretkan …

Continue Reading
BFF Ummi Ilham

Sayonara Ira!

Semalam last day Ira kat praktikal PTP. Setelah 6 bulan berjaya menternak lemak-lemak tepu bersama Ummi Ilhams hahaha. Dari pipi kempis sampai dah jadi kembung hahaha. Sebelum 5.30pm sempat lagi bergambar kenangan dengan Ira di Port Control Centre tingkat 7. Nahhh bukti bertukar saiz ekeke. Konfem orang Terengganu dah tak kenal. Betul ke si Ira …

Continue Reading