Al-Fatihah Iskandar Hiew Abdullah (25/12/1977 – 15/8/2019)

إنا لله وإنا إليه راجعون. اللهم آغفرلها وآرحمها وعافها وآعف عنها… إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن Ya Allah, ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, ampunilah kesalahannya, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.. Al-Fatihah . بِسْمِ ٱللَّهِ…Continue reading Al-Fatihah Iskandar Hiew Abdullah (25/12/1977 – 15/8/2019)

27 total views, 2 views today

Dating Dengan Mama Jie

Assalamualaikum.. Cerita Isnin.. sementara menanti giliran di KK Gelang Patah sempat berwhatsapp dengan Mama Jie. Rupanya Mama Jie pun kat klinik sebab batuk tak baik-baik. Dah terlanjur dua-dua nak ber”me time” marilah kita dating kejap hehe. Mak-mak ni walau sekadar pergi klinik sesorang, itu pun dah cukup memberi makna “me time” dalam hidup tau hehe.…Continue reading Dating Dengan Mama Jie

247 total views, no views today

Random Post ~ Geng Jumaat

Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…Continue reading Random Post ~ Geng Jumaat

1,102 total views, 1 views today

Rombongan Che Ta & Ole-ole Dari Korea

Assalamualaikum uolls.. Kerja ke tu? hehehe. Apa monday blues? Haisyhhh tak payah nak monday blues sangat. Jangan dilayan mind setting uolls tu. Ummi gigih menaip entri ni masa anak-anak dah tidur. Sebenarnya Ummi duk menyusun gambar untuk entri Mother’s Day Celebration jadi terlanjur mata belum mengantuk baiklah Ummi post terus entri ni sebelum dia menerima…Continue reading Rombongan Che Ta & Ole-ole Dari Korea