Carta Tahap Perkembangan Pertumbuhan Gigi Bayi

alhamdulillah gigi encik syamil dah menunjukkan bayangnya.bukan sebatang.. tapi dua batang sekali tumbuh. erkkkkkkk.berdebar2 jantung ummi hahaha. seriau syamil main ketap2 gigi gitu kan. alhamdulillah 6 bulan dah keluar gigi, lewat sebulan dari abang ilham.abang ilham masa 5 bulan dah menyusul gigi dia.alhamdulillah setakat ni gigi abang ilham masih penuh lagi.tak ada yang rompong2 rongak2

Continue reading Carta Tahap Perkembangan Pertumbuhan Gigi Bayi

Ilham Syamil 6 Months Update & The 180 Days Journey of Breastfeeding.. Wehuuu ;)

alhamdulillah ummi dan syamil berjaya mencapai fasa pertama exclusive breastfeeding selama 6 bulan. yeayyy! sekejap je kan pejam celik pejam celik dah 6 bulan. esok ummi dah nak start solid food untuk adik syamil. hmmm semenjak aksesori2 untuk solid food sampai, abang ilham lah orang paling over sekali. semalam siap nangis2 suruh ummi bawa makanan

Continue reading Ilham Syamil 6 Months Update & The 180 Days Journey of Breastfeeding.. Wehuuu 😉

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: