• Souvenir Untuk Auntie Dila Dari The Ilhams

    19/06/2017

    Ingat tak entri yang Ummi buat 2 minggu lepas. MEWARNA TERAPI MINDA. Haaaa dah siap dah mewarna dah masuk dalam frame dah. Frame Fiksbo dari IKEA tu Ummi beli sebenarnya untuk projek deko-deko bajet dengan Babah. Tapi demi Auntie Dila, Ummi korbankan la seketul. Masukkan gambar bunga dan pasu tu, bubuh dalam frame bagi Auntie…

    Read more
  • Mewarna Terapi Minda

    09/06/2017

    Buku dah lama terperap, tapi baru satu muka surat siap warna sepenuhnya.Siapkan ni pun sebab nak framekan dan nak bagi kat sesorang hehehe,nanti dah sia frame Ummi tepek kat blog ni ya.

    Read more
  • #doodlebyherneenazir | In Progress ;)

    13/09/2016

    in progress sesangat entah bila dapat siapnya ni.yang atas tu projek laminated frame 11’ x 11’.alhamdulillah tinggal tulisan je tak buat lagi. yang ini pula masih dalam proses.saja untuk koleksi sendiri mandala zentangle kekonon.satu lagi dah siap tak sempat snap lagi. untuk yang menempah harap bersabar ye.saya buat ni part time bukan full time.saya juga…

    Read more
  • #doodlebyherneenazir | Beautiful Friday!

    09/09/2016

    “Sesungguhnya pada hari Jumaat itu terdapat satu ketika yang tidaklah seorang hamba muslim berdoa memohon kebaikan kepada Allah bertepatan pada masa itu, melainkan Dia akan mengabulkannya.” Lalu beliau mengisyaratkan dengan tangannya, yang kami fahami, untuk menunjukkan masanya yang tidak lama (sangat singkat).” (Muttafaq Alaih)

    Read more
  • #doodlebyherneenazir | Enjoy Today!

    08/09/2016

    tak sempat nak update blog hehehe.yang sebenarnya malas nak update blog.ni jamu koleksi doodle lama yang tak seberapa dari saya.dengan ucapan “enjoy today!” hahahaha. xoxo,ummi ilhamsamateur doodler

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: