Yeppi 9th Yenniversary Babah (18/10/08 – 18/10/17)

Yeppi 9th Yenniversary Babah (18/10/08 – 18/10/17) Alhamdulillah untuk tahun ke 9. Kali ni kita celebrate bersama dengan Deepavali.. amma! Menu sempena yenniversary hari ni, murukku, vadei, tosei, chapati dan kari mamak. Deal? hahaha. Weekend kita bercanda di pasiran pantai bersama hero-hero kecil wokeh. Thank you for being there, especially when times get difficult. I…Continue reading Yeppi 9th Yenniversary Babah (18/10/08 – 18/10/17)

8th Anniversary Dinner Treat @ JBorn Cafe & Bistro, Kempas

JBorn Cafe & Bistro No.8 Jalan Cengkerik 4, Kempas Town Centre, 81200 Johor Bahru, Malaysia Halal Restaurant in Johor BahruOpens at 4:00pm – 11:00pm(bangunan belakang @mart Kempas) alhamdulillah, setelah berhempas pulas berfikir dimanakah lokasi sesuai untuk small anniversary celebration untuk kami empat beranak, akhirnya babah pilih JBorn Cafe & Bistro. walaupun pada peringkat awal, ummi…Continue reading 8th Anniversary Dinner Treat @ JBorn Cafe & Bistro, Kempas

7th Anniversary Dinner Treat 18 Oct ‘15 @ The Substitutes Kithchen, Dataran Larkin

oh lamanya tak bersiaran dari blog chokia ni. puan belog busy yang amat. start dari awal bulan busy dengan training volleyball dan netball. balik rumah dah penat, nak on PC pun tak larat. ngempengkan syamil dengan ummi sekali jalan hehehe. eh dah melalut cerita lain pula. kan nak cerita pasal dinner treat sempena wedding anniversary…Continue reading 7th Anniversary Dinner Treat 18 Oct ‘15 @ The Substitutes Kithchen, Dataran Larkin

7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!

abaikan fizikal kami yang selim melim 7 tahun lepas. ohhh masa ni pinggang mak macam kerengga uolls. sekarang? kumpul beratus ekor kerengga pun tak dapat jumpa mana satu yang mirip pinggang mak.. ekeke.. abaikan juga muka pengantin yang first time kena solek beriya tu. saya memang tak minat bersolek. hehe. Every year, our anniversaryBecomes more…Continue reading 7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!