• Projek Geng 3 Bunga | Kek Susu Sedap

    05/09/2017

    Ini baking projek Geng 3 Bunga hehehe. Petang raya diorang gigih buat Kek Susu. Mak Long tukar guide, yang lain semua diorang buat sendiri. Bersama Chef Nabilah, Chef Wahidah dan Chef Umi Najihah. Resepinya Ummi tepek kat bawah tu ya. Boleh la cuba nanti. Walaupun Ummi ni tak berapa handal buat kek hehe. RESEPI KEK…

    Read more
  • Welcome To The Real World.. Sofia :)

    04/10/2012

    alhamdulillah dapat anak buah baru.. anak ina & wan cousin saya.. welcome to the real world baby Sofia.. comel je sofia.. sebiji muka abang rafi kan.. masa kami datang melawat dia tengah syok tidur.. alhamdulillah ibu dia dah berniat nak breastfeed sofia.. semoga dipermudahkan perjalanan BF ina dan sofia.. mudah2an saya dapat membantu sedikit sebanyak..…

    Read more
  • Get Well Soon Dina Arissa Hiew :)

    29/08/2012

    balik kerja semalam sempat menjengah ecah anak mami cdot.. kesian kakak ecah, kena langgar masa nak singgah kedai belikan barang buat popo.. ¬†memang terkejut beruk ummi long dapat tahu berita ni.. sabar ye ecah, ni dugaan untuk ecah.. itu maknanya Allah sayang kat ecah.. ummi long, uncle N dan adik ilham doakan ecah cepat sembuh..…

    Read more
  • Congrats To Mummy Cdot.. Welcome to The World.. Rayqal Aqasha Hiew :)

    18/05/2011

    Congrats to my BFF Cdot Ghazali yang selamat melahirkan seorang lagi hero Cina mixed Melayu semalam 17 Mei 2011, jam 4 petang secara normal dengan berat 3.2kg di Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh . Baby comel tu diberi nama Rayqal Aqasha Hiew bin Iskandar Hiew. Alhamdulillah mudah betul dia ni nak…

    Read more
  • Congrats To Along @ Mummy DaSy

    05/04/2011

        My BFF, Mummy Dasy dah selamat melahirkan baby girl yang bambam ni pagi tadi 050411 @ 1124hrs. Baby girl ni namanya Nur Dahiyah Syahmina binti Nasruddin (dah revised ejaan yang betul). Sangat comel, putih gebu geram sangat2 rasa nak gomol2 jek. Berat baby 3.865 kg lahir secara normal. Lepas ni tunggu giliran Cdot…

    Read more
1 2 3 4
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: