Model Jambatan Sudah Roboh

Aktiviti kat kampung sebelum tiba waktu berbuka puasa. Kami menjadi model jambatan Parit Jabar hahaha. Saja je menghabiskan masa melayan Wahida. Tapi Wahida bergambar tak banyak, yang over Pakcik dengan Makciknya je hehehe. Layankan je la gambar2 kami ni ya ­čÖé Model2 ni standard tepi parit je la ngeh2. Wahida.. masih taat berpuasa.. Makcik yang […]

Rasa Nak Gomol2 Ini Budak

Nik Nur Dania Emelda yang dah semakin membulat. Geram sangat2  dengan anak buah yang sorang ni rasa macam nak gigit pipi, peha, tangan dia tu.Ni lah hasil fully breast feeding. Dania semakin montok. Bila cubit peha dia pun memang rasa kenyal je. Nak dukung lama2 pun tak larat sure lenguh tangan. Pandai betul Umi Dania […]