Anak Buah, Recipes

Projek Geng 3 Bunga | Kek Susu Sedap

Ini baking projek Geng 3 Bunga hehehe. Petang raya diorang gigih buat Kek Susu. Mak Long tukar guide, yang lain semua diorang buat sendiri. Bersama Chef Nabilah, Chef Wahidah dan Chef Umi Najihah. Resepinya Ummi tepek kat bawah tu ya. Boleh la cuba nanti. Walaupun Ummi ni tak berapa handal buat kek hehe. RESEPI KEK SUSU SEDAP Bahan-bahan: 1 cawan…

Read More

Anak Buah

Welcome To The Real World.. Sofia :)

alhamdulillah dapat anak buah baru.. anak ina & wan cousin saya.. welcome to the real world baby Sofia.. comel je sofia.. sebiji muka abang rafi kan.. masa kami datang melawat dia tengah syok tidur.. alhamdulillah ibu dia dah berniat nak breastfeed sofia.. semoga dipermudahkan perjalanan BF ina dan sofia.. mudah2an saya dapat membantu sedikit sebanyak.. amin.. p/s masa ummi duk…

Read More

Anak Buah, Rambling

Get Well Soon Dina Arissa Hiew :)

balik kerja semalam sempat menjengah ecah anak mami cdot.. kesian kakak ecah, kena langgar masa nak singgah kedai belikan barang buat popo..  memang terkejut beruk ummi long dapat tahu berita ni.. sabar ye ecah, ni dugaan untuk ecah.. itu maknanya Allah sayang kat ecah.. ummi long, uncle N dan adik ilham doakan ecah cepat sembuh.. tak mo sedih2 sebab semua…

Read More

Anak Buah, Frenz, Kids

Congrats To Along @ Mummy DaSy

    My BFF, Mummy Dasy dah selamat melahirkan baby girl yang bambam ni pagi tadi 050411 @ 1124hrs. Baby girl ni namanya Nur Dahiyah Syahmina binti Nasruddin (dah revised ejaan yang betul). Sangat comel, putih gebu geram sangat2 rasa nak gomol2 jek. Berat baby 3.865 kg lahir secara normal. Lepas ni tunggu giliran Cdot pulak yang kemungkinan besar 3…

Read More