Alexa Rank herneenazir.com – 7 June 2017

Global Rank – 623,634 Rank in Malaysia – 4,969 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Weehuuu.. rank in Malaysia dah bawah 5k. Alhamdulillah hasil usaha 3 bulan lebih. Semput nyawa nak bagi turun rank ni hehe. Thanks ya yang sudi menyinggah. Kalau ada sesiapa yang nak berkolaborasi dengan Ummi Ilhams, boleh email ke hernee.nazir@gmail.com. Mana tahuRead more

Alexa Rank herneenazir.com–17 May 2017

Global Rank – 795,872 Rank in Malaysia – 5,7883 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI p/s Hadiah hari jai Ummi Ilhams hehehe.. rank dah mengecil lagi alhamdulillah, Kena usaha gigih lagi, target nak dapatkan sekurang-kurangya Page Rank 1 di hujung tahun 2017 hehe. Doakan Ummi ya. Thanks yang sudi ke sini, really appreciate it. Siapa-siapa nakRead more

Alexa Rank herneenazir.com–8 May 2017

Global Rank – 892,831 Rank in Malaysia – 5,762 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI p/s Alhamdulillah bulan ketiga struggle mencantikkan ranking yang selama ni tak diambil peduli. Thanks untuk semua yang menyinggah dan meninggalkan komen yang bernas. Tanpa anda siapalah blog saya ni.. ekekeke. Kalau nak berkolaborasi dengan blog saya boleh email ya di hernee.nazir@gmail.com

Alexa Rank herneenazir.com – 12 Mac 2017

Global Rank  11 Mac 2017 – 3,767,509 12 Mac 2017 – 3,534,542 Rank in Malaysia 11 Mac 2017 – 39,116 12 Mac 2017 – 32,311 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Alhamdulillah ada lagi peningkatan nampaknya setelah saya membuat pantauan 1 minggu hehe. Sebelum ni tak pernah ambil hirau pun. Sekarang mesti jengah selalu. Mudah-mudahan angkanya makin mengecilRead more