Alexa Rank herneenazir.com–17 May 2017

Global Rank – 795,872 Rank in Malaysia – 5,7883 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI p/s Hadiah hari jai Ummi Ilhams hehehe.. rank dah mengecil lagi alhamdulillah, Kena usaha gigih lagi, target nak dapatkan sekurang-kurangya Page Rank 1 di hujung tahun 2017 hehe. Doakan Ummi ya. Thanks yang sudi ke sini, really appreciate it. Siapa-siapa nakRead more

Alexa Rank herneenazir.com–8 May 2017

Global Rank – 892,831 Rank in Malaysia – 5,762 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI p/s Alhamdulillah bulan ketiga struggle mencantikkan ranking yang selama ni tak diambil peduli. Thanks untuk semua yang menyinggah dan meninggalkan komen yang bernas. Tanpa anda siapalah blog saya ni.. ekekeke. Kalau nak berkolaborasi dengan blog saya boleh email ya di hernee.nazir@gmail.com

Alexa Rank herneenazir.com – 12 Mac 2017

Global Rank  11 Mac 2017 – 3,767,509 12 Mac 2017 – 3,534,542 Rank in Malaysia 11 Mac 2017 – 39,116 12 Mac 2017 – 32,311 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Alhamdulillah ada lagi peningkatan nampaknya setelah saya membuat pantauan 1 minggu hehe. Sebelum ni tak pernah ambil hirau pun. Sekarang mesti jengah selalu. Mudah-mudahan angkanya makin mengecilRead more

Alexa Rank herneenazir.com – 6 Mac 2017

Global Alexa Rank : 4,327,119 Rank in Malaysia : 46,173 Sumber : SINI Orang bubuh Alexa Rank memasing kita pun teringin juga. Walaupun rank kita jauh lagi ke belakang hehehe. Ikutkan hati malu nak tepek. Tapi bila ingat balik pesanan Kak Mia, terus bersemangat weh. Mana tahu lama2 makin kecil Global Rank dan Rank InRead more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...