• Lazada Big Baby Fair Sale Bermula 25 hingga 29 Julai 2018

    28/07/2018

    Assalamualaikum.. Berita baik untuk ibu-ibu, ayah- ayah dan bakal ibu dan ayah diluar sana. LAZADA BIG BABY FAIR kembali lagi memeriahkan dunia keibubapaan korang. Kali ni Lazada memberikan tawaran eksklusif daripada jenama penjagaan bayi antarabangsa. Wahhhhh mesti menarik kan? LAZADA BIG BABY FAIR | 25 HINGGA 29 JULAI 2018 Antara jenama yang boleh korang grab adalah seperti Drypers,…

    Read more
  • “Bata Hari Raya 2018 Collection” – Selesa, Harga Berpatutan & Design Menarik

    02/06/2018

    Assalamualaikum & Salam Nuzul Quran.. Masih lagi bercerita mengenai persiapan raya. Almaklumlah tinggal beberapa minggu je lagi kita bakal menyambut Aidilfitri. Untuk keluarga kecil kami, boleh dikatakan 80% persiapan raya dah settled. Baju, kasut Babah dan The Ilhams semua dah siap beli. Ummi je tak siap-siap hahaha. Hari Rabu lepas, sementara menanti waktu berbuka puasa…

    Read more
  • Promosi Raya Exclusive Suede Foldable Travel Bag – Beg Balik Kampung

    01/06/2018

    Hai uolls.. tak lama lagi mesti korang dah sibuk nak buat persiapan balik kampung untuk menyambut hari raya kan. Haaaa beg balik kampung cukup tak? Boleh hijau muka hoii kalau baju anak-anak tak muat nak masuk dalam beg balik kampung. Hari raya tahun ni giliran kami beraya di kampung Babah, Senggarang Batu Pahat. Awal-awal Ummi…

    Read more
  • Promosi “Super Saver September” di JOY Design Studio | 11 September – 1 Oktober 2017

    20/09/2017

    Wow!! Woww!! Untuk korang yang suka mendeko rumah, sukakan jenis perabot berkonsepkan moden dan Scandinavia ada berita baik ni. JOY Design Studio sedang mengadakan promosi sepanjang September. Super Saver September 11 September – 1 Oktober 2017 Aduhaiiii.. berpinar-pinar mata Ummi tengok items BEST DEAL ni. Ada ke orang nak belanja Ummi barang seketul dua hahaha. Banyak juga…

    Read more
  • Doh-Bassador of Creativity Contest

    02/08/2017

    DOH-BASSADOR OF CREATIVITY CONTEST Are you the next Salvador Doh-li? Play-Doh wants you! Play-Doh is in search of Malaysia’s most creative child, aged 4 to 9 years old as their FIRST EVER Doh-Bassador of Creativity from now until 31st August 2017! The winner of the Doh-Bassador of Creativity Contest will have a chance to work…

    Read more
1 2 3
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: