Advertorial

Lazada Big Baby Fair Sale Bermula 25 hingga 29 Julai 2018

Assalamualaikum.. Berita baik untuk ibu-ibu, ayah- ayah dan bakal ibu dan ayah diluar sana. LAZADA BIG BABY FAIR kembali lagi memeriahkan dunia keibubapaan korang. Kali ni Lazada memberikan tawaran eksklusif daripada jenama penjagaan bayi antarabangsa. Wahhhhh mesti menarik kan? LAZADA BIG BABY FAIR | 25 HINGGA 29 JULAI 2018 Antara jenama yang boleh korang grab adalah seperti Drypers, …

Continue Reading
Advertorial

“Bata Hari Raya 2018 Collection” – Selesa, Harga Berpatutan & Design Menarik

Assalamualaikum & Salam Nuzul Quran.. Masih lagi bercerita mengenai persiapan raya. Almaklumlah tinggal beberapa minggu je lagi kita bakal menyambut Aidilfitri. Untuk keluarga kecil kami, boleh dikatakan 80% persiapan raya dah settled. Baju, kasut Babah dan The Ilhams semua dah siap beli. Ummi je tak siap-siap hahaha. Hari Rabu lepas, sementara menanti waktu berbuka puasa …

Continue Reading
Advertorial

Promosi “Super Saver September” di JOY Design Studio | 11 September – 1 Oktober 2017

Wow!! Woww!! Untuk korang yang suka mendeko rumah, sukakan jenis perabot berkonsepkan moden dan Scandinavia ada berita baik ni. JOY Design Studio sedang mengadakan promosi sepanjang September. Super Saver September 11 September – 1 Oktober 2017 Aduhaiiii.. berpinar-pinar mata Ummi tengok items BEST DEAL ni. Ada ke orang nak belanja Ummi barang seketul dua hahaha. Banyak juga …

Continue Reading
Advertorial

Hotel Menarik di Melaka

Bandar Melaka sememangnya tidak asing lagi bagi pelancong dari dalam mahupun luar negara. Bandar ini telah menerima pengiktirafan dari UNESCO sebagai world heritage city kerana keunikan kotanya dan nilai sejarah yang tinggi ada padanya. Melaka menawarkan pelbagai pengalaman menarik kepada para pelancong dari pelbagai sudut. Bagi yang datang untuk bershopping, anda boleh melawat pelbagai pusat …

Continue Reading