Advertisement

Tempahan My Busy Book KIK Edisi Kedua Kini Di Buka!

Berita baik untuk peminat Kad Imbas Khadijah (KIK). Tempahan untuk My Busy Book KIK kini dibuka. Harga seperti di bawah: SET A HURUF TUNGGAL – RM 125 SET B HURUF BERBARIS – RM 150 SET KOMBO – RM 270 Pos adalah percuma! Untuk sesi ni saya buka untuk 5 orang pertama yang ingin menempah. Bayaran 50% diambil untuk menempah, selebihnya…

Read More

Advertisement, Dari Dapur Hernee Nazir, Foods for Baby

Solid Foods For Baby | Resepi Bubur Nasi + Avocado + Kismis + Kurma

menu adik syamil minggu2 yang lepas. bubur nasi + puree avocado + kismis + kurma laju je dia makan. alhamdulillah. sebelum ni dia macam tak suka puree avocado. ummi test dengan bubur nasi akak puree nasi nampak dia suka je. Resepi Bubur Nasi + Puree Avocado + Kismis + Kurma bahan2: segenggam beras1/2 biji avocado11 biji kismis1 biji kurma (stimkan)…

Read More

Advertisement, Foods Review

Foods Review | Kek Batik, Brownies Kedut & Cream Puff Sedap Dari Teeny Tiny Kitchen – Ekien Arie

kalau dah namanya suka makan, pantang orang promote pantas je nak membeli hehe. last week beli combo set yang ada cream puff, congo bar dan sandwich. rasa sedap cream puff nya repeat order untuk majlis kenduri. babah pun kata sedap. jadi ummi orderlah lagi bagi 1 set untuk babah makan di office dan 1 set untuk ummi di office. thanks…

Read More

Advertisement, Ramadhan Buffet

Advertisement | Buffet Ramadhan 2014 @ Suria City Hotel, Johor Bahru

+++ADVERTISEMENT+++   Ramadhan kembali lagi.. tahun ketiga saya mempromosikan “Ramadhan Buffet” advertisement job dari En. Shaiful.. tahun lepas di Hotel Sentral kali ni bertukar ke Suria City Hotel.. Jom tengok apa yang menarik..   http://www.suriaresorts.com/cityhotel/   Harga “EARLY BIRD” sebelum 28 Jun 2014. Dewasa RM38 nett Harga biasa (1hb – 24hb Julai 2014) Dewasa RM48 nett (10 percuma 1) Kanak-kanak…

Read More