Solid Foods For Baby | Resepi Bubur Nasi + Avocado + Kismis + Kurma

menu adik syamil minggu2 yang lepas. bubur nasi + puree avocado + kismis + kurma laju je dia makan. alhamdulillah. sebelum ni dia macam tak suka puree avocado. ummi test dengan bubur nasi akak puree nasi nampak dia suka je. Resepi Bubur Nasi + Puree Avocado + Kismis + Kurma bahan2: segenggam beras1/2 biji avocado11 […]

Foods Review | Kek Batik, Brownies Kedut & Cream Puff Sedap Dari Teeny Tiny Kitchen – Ekien Arie

kalau dah namanya suka makan, pantang orang promote pantas je nak membeli hehe. last week beli combo set yang ada cream puff, congo bar dan sandwich. rasa sedap cream puff nya repeat order untuk majlis kenduri. babah pun kata sedap. jadi ummi orderlah lagi bagi 1 set untuk babah makan di office dan 1 set […]

For Sale | Sony PS3 Wireless 7.1 Channels Headphone & PS3 Games

kepada peminat2 PS3. kawan saya nak let go aksesori PS3 dengan harga terbaik lagi berpatutan. boleh zoom in tengok barang2nya di bawah. Sony PS3 Wireless 7.1 Channels Headphone Condition: 9/10 barang masih berada dalam keadaan baik. dijamin tip top. PS3 game titles: 1) Burnout Paradise 2) Naruto Ultimate Ninja Storm 3) God Of War 3 […]

Advertisement | Buffet Ramadhan 2014 @ Suria City Hotel, Johor Bahru

+++ADVERTISEMENT+++   Ramadhan kembali lagi.. tahun ketiga saya mempromosikan “Ramadhan Buffet” advertisement job dari En. Shaiful.. tahun lepas di Hotel Sentral kali ni bertukar ke Suria City Hotel.. Jom tengok apa yang menarik..   http://www.suriaresorts.com/cityhotel/   Harga “EARLY BIRD” sebelum 28 Jun 2014. Dewasa RM38 nett Harga biasa (1hb – 24hb Julai 2014) Dewasa RM48 […]

Iklan di [herneenazir.com] – BUTIK DIRAZ – DIRAZ ONLINE STORE

Semalam saya ditemani Bariah sempat menjengah BUTIK DIRAZ yang terletak di Taman Nusantara, Gelang Patah. Butik milik Normajidah atau Gee ni dah pun beroperasi secara online >>DIRAZ ONLINE STORE<< Butik Diraz menjualkan pakaian wanita dan aksesori dengan harga yang berpatutan. Sekiranya anda tinggal di kawasan yang berhampiran bolehlah jengah sendiri ke butik ini. Cara lain […]

Iklan di [herneenazir.com] – KEDAI BUKU SYAZNI

Anda minat membaca? Anda peminat novel? Mari sini rapat2.  KEDAI BUKU SYAZNI  ..menjual buku2 terpakai dengan harga terpakai. Tak perlu ke kedai buku, hanya perlu online dan pilihlah buku kegemaran anda. Mudah kan 🙂  Antara novel2 yang dijual: RM 11 AVAILABLE Cetakan Tahun: 2005 Penerbit: Alaf 21 Bilangan Mukasurat: 397 Kondisi: 10/10Berat: 325g Harga Asal: […]