Lontong Goreng By Mama Cu

Rezeki petang. Untung la ada adik rajin masak. Walau hakikatnya rugi bila dia acah-acah diet tapi dia sabotaj kita untuk makan. Ini tidak adil! Jadi Ummi tak nak mok-mok sorang-sorang Ummi ajak Suhana dan Yap jamah sekali. Sekali terlupa nak pelawa Kak Leen daaaa. Overall sedap! Walaupun tukang masaknya macam tak percaya kakak sulong bagi […]

Family’s Wedding | Wedding Anna & Iwan (30 Ogos 2014)

alhamdulillah settled sudah majlis pernikahan dan persandingan mommy ngah dan daddy ngah ilham.. syukur! terima kasih kepada semua ahli keluarga, jiran tetangga dan sahabat handai yang memeriahkan majlis. pengantin selamat dinikahkan pada 29 Ogos 2014 sempena birthday mommy ngah.. next year double celebration la kan.. birthday + anniversary.. jimat belanja hehehe~ ok jom kita cuci […]

Mandi Manda @ Melaka Wonderland Theme Park & Resort

Sampai juga ke last episode of our ‘coti2’ ke Melaka 🙂 Fuhhhhhhhhhhhh.. jenuh nak menaip sebenarnya tu yang lambat keluar entry ni. Banyak nak cerita, tapi saya ringkaskan je la. Dalam previous entry, lepas ronda2 Banda Hilir kami nak ke Melaka Wonderland, menunaikan hajat Mommy Ngah yang teringin sangat nak mandi manda kat sini. Layankan […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!