Menjamu Selera “Asam Pedas Ikan Sembilang” Mommy Ngah Yang Sedap

sebelum balik ke Gelang Patah, mommy ngah jamu kami dengan asam pedas ikan sembilang air tangan dia. macam biasalah asam pedas mommy ngah ilham memang mantop. bukan nak puji melambung adik sendiri, tapi memang hakikatnya pada tekak saya asam pedas dia sama sebiji sebijon rasa asam pedas arwah mak. asam pedas ummi ilham sedap juga, […]

Semalam Di Rumah Mommy Ngah

cerita minggu lepas. sejak mommy ngah pindah kami memang belum menjengah lagi. jadi kebetulan babah cuti sabtu ahad. haruslah rebut peluangkan. malam sabtu lepas babah balik kerja terus bergegas ke parit raja. nak tidur rumah mommy ngah.   dalam perjalanan tu budak cenonit ni syok tidur. bila dah sampai rumah mommy ngah mata dia segar […]

Family’s Wedding | Wedding Anna & Iwan (30 Ogos 2014)

alhamdulillah settled sudah majlis pernikahan dan persandingan mommy ngah dan daddy ngah ilham.. syukur! terima kasih kepada semua ahli keluarga, jiran tetangga dan sahabat handai yang memeriahkan majlis. pengantin selamat dinikahkan pada 29 Ogos 2014 sempena birthday mommy ngah.. next year double celebration la kan.. birthday + anniversary.. jimat belanja hehehe~ ok jom kita cuci […]

Mandi Manda @ Melaka Wonderland Theme Park & Resort

Sampai juga ke last episode of our ‘coti2’ ke Melaka 🙂 Fuhhhhhhhhhhhh.. jenuh nak menaip sebenarnya tu yang lambat keluar entry ni. Banyak nak cerita, tapi saya ringkaskan je la. Dalam previous entry, lepas ronda2 Banda Hilir kami nak ke Melaka Wonderland, menunaikan hajat Mommy Ngah yang teringin sangat nak mandi manda kat sini. Layankan […]