Bonanza RM3 Sushi King | July 2018

Assalamualaikum.. Salam Jumaat uolls. Jom ikut Ummi berhoraaaa horeaayyyyy!!! Bonanza Sushi King RM3 bakal muncul lagi bulan depan yeay! Siap sedialah korang nak serang Sushi King berdekatan korang ya hehe. Ehhh ni untuk peminat sushi je. Kalau tak minat tak payah tengok ekeke. Ok Ummi senaraikan tarikh-tarikh keramat untuk korang set sesiap dalam kalendar kehidupan […]

Beraya Sambil Drive Thru ~ McDonald’s Durian Mcflurry

Assalamualaikum.. Lepas beraya ke rumah Ummi Aien dalam entri yang lepas, Ummi ajak Babah drive thru McDonald’s Bukit Pasir hehe. Tujuan utama semata-mata nak beli McDonald’s Durian Mcflurry ni. Kekonon Ummi takut kehabisan hahaha. Maka berdendang dondang Ummi menikmati McDonald’s Durian Mcflurry ni. Ya ampun rindu rasa dia tu. Ada orang tak suka, tapi Ummi suka […]

Jom Baca Perkongsian Ummi Ilhams di Vanilla Kismis

Assalamualaikum.. Cerita semalam, Ummi berkongsi rasa di portal online Vanilla Kismis tentang pengalaman mengandung 8 kali dengan ujian keguguran sebanyak 5 kali dan still birth sebanyak sekali. Kisah Ummi tu bukan untuk meraih simpati, hanya sekadar ingin berkongsi kekuatan pinjaman dari Allah. Mudah-mudahan dari perkongsian yang tak seberapa tu mampu memberikan semangat kepada ibu-ibu lain […]