Aidilfitri 2019 – Beraya Rumah Tok Busu

Aidilfitri 2019 – Beraya Rumah Tok Busu | Assalamu’alaikum. Lepas menziarah pusara keluarga, macam biasa rumah pertama yang kami tuju of course rumah Tok Busu, ibu saudara Tok Ayah. Masa kami sampai belum ada saudara mara lain yang datang. Sekejapan lepas tu, keluarga Mok De dan Mak Izam sampai maka riuh rendah la suasana. Ini je gambar yang sempat disnap yang ada dalam handphone Ummi. Busy benor berbual sampai lupa nak snap banyak-banyak.

IMG_20190605_123323

Ni anak buah Ummi.. anak sepupu Ummi.. Nik Nur Ainul Mardhiah.. comel putih gebu.. cek mek molek mixed Johor Kelantan hehehe. Ehh.. mana The Ilhams? Diorang syok main bila dah berkumpul reramai. Syahid as usual, good boy Ummi sedang diulit mimpi di Aidilfitri hehehe.

IMG_20190605_123720

Mama Cu dan Uncle Cu.. pengantin lama hahaha.

IMG_20190605_124413

Sempatlah bergambar dengan anak-anak Mak Izam. Dah lama tak jumpa diorang. Kalau tak raya ni memang susah la nak bersua muka. Lepas ke rumah Tok Busu kami terus ke rumah Mak Anjang. Rombongan Tok Ayah dan anak-anak serta anak-anak Mok De. Malangnya plan nak bergambar beramai-ramai terpaksa dilupakan sebab memasing dah syok berbual sampai terlupa lan asal. Next destination rumah Mok De. To be continued!

168 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!