Ramadhan 2019 – Day 3

Assalamualaikum..

Menu berbuka puasa di hari ketiga. Masa sahur Abang Ilham request nak makan sotong goreng tepung. Jadi Ummi pun ikut je lah kehendak dia. Ummi Babah memang redho je ikut selera anak-anak janji diorang nak makan.

Ok jom tengok menu ringkas kami.

Sotong Goreng Tepung Bestari. Memang favourite anak beranak.

Tomyam Ayam. Babah yang high taste bab tomyam ni kata sedap. Kali ni Ummi bubuh santan.

Murtabak daging Babah beli di cafe PTP.

Rezeki Mommy Ngah bagi spaghetti. Makanan lain macam biasa kurma, buah-buahan, air sirap Abang Ilham dan Performance Drink Shaklee. Alhamdulillah untuk rezeki Ramadhan ketiga.

134 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ramadhan 2019 – Day 3

  1. Terkejut kejap kita baca tadi, eh puasa 5 ke puasa 3 ni hahahah rupenya tajuk sini jee puasa 3 hahahaha adeiiii konpius sesubuh hari hhhahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *