Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

Assalamualaikum.. Post yang berminggu-minggu dah pending sampai tahap edit watermark pun membuatkan Ummi kecur semula. Repeat lagi sebelum bersalin boleh? Ekekeke. Kemain lagi makcik berdua ni. Tak silap ni diorang berwefie berdua ni pakai handphone Ummi. Lapar tahap dewa-dewa ni menanti makanan. Mula-mula macam nak cancel makan kat sini sebab ramai orang. Tapi tetap stay…Continue reading Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

350 total views, no views today

“Ummi.. Hari Khamis 14 February.. Ilham Cuti Ke?”

Assalamualaikum.. Pagi-pagi Abang Ilham dah bagi punch line. Semenjak masuk darjah dua ni, memang Ummi gantungkan kalendar dalam bilik dia untuk dia belajar tengok tarikh dan sebagainya. Setiap hari dia akan tick menandakan hari-hari tu dah berlalu. Pagi ni, sebelum dia ke sekolah, sempat dia bertanya dengan Ummi. “Ummi.. Hari Khamis 14 Feb.. Ilham Cuti…Continue reading “Ummi.. Hari Khamis 14 February.. Ilham Cuti Ke?”

299 total views, 1 views today