Foods Review Geng Jumaat

Friday’s Lunch – Seoul Garden Hot Pot Angsana Johor Bahru Mall

Assalamualaikum uolls.  Enam hari Ummi tak update blog. Come on Ummi wake up! Mood nak blog walking pun kelaut dalam. Ampun ya kekawan semua. Ada yang Ummi baca je tapi jari-jari runcing Ummi ni berat sangat nak taip komen. Ok lah, jom teruskan membebel. Kalau korang yang follow blog Ummi mesti korang tahu yang Ummi …

1,903 total views, 3 views today

Continue Reading
Info Sharing

Lantak Festival Mydin Mall Mutiara Rini | 19 – 21 Oktober 2018

Korang jom penuhi hujung minggu korang dengan aktiviti yang berfaedah. Satu event yang bakal berlangsung tak lama lagi.. jeng.. jeng.. jeng.. LANTAK FESTIVAL LANTAK FEST adalah sebuah karnival pesta yang menggabungkan 5 elemen LANTAK. Platform aktiviti yang akan membariskan pelbagai menu dan aktiviti sihat yang akan diadakan pada 19-21 Oktober 2018 di Mydin Mall, Mutiara …

Continue Reading