Products Review

Aromaterapi Terbaik Dari Young Living Essential Oil

Assalamualaikum.. Kalau korang perasan dah banyak kali Ummi kongsikan mengenai Young Living Essential Oil ni di facebook dan instagram. Tapi semua yang Ummi kongsikan tu adalah minyak-minyak aromaterapi kegemaran Ummi je. Sejak dari tahun 2016 Ummi mencuba Young Living Essential Oil ni tau. Niat dan hasrat nak menceburkan diri menjadi “Mak Minyak” ni semua semata-mata kerana …

Continue Reading
Giveaway

Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana

Jom korang join Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana. Macam dah lama kan Ummi tak merajinkan diri join giveaway. Mana tahu rezekikan. Moh la ktia cuba nasib. Kalau korang nak join boleh klik banner dan baca syarat-syarat di bawah. SYARAT-SYARAT : 1. Follow blog anasuhana.com. 2. Follow IG Ana Suhana di SINI. 3. Buat entri bertajuk Giveaway …

799 total views, 1 views today

Continue Reading
Foods Review

Peria Goreng Sedap Dari Teluk Rubiah’s Kitchen

Assalamualaikum semua.. How’s life today? Ummi? Alhamdulillah.. masih mampu bernafas sehingga ke hari ni. Ok, kalau korang buka blog Ummi ni mesti bergilir-gilir entri makanan kan hehe. Almaklumlah tuan punya blog memang kaki makan. Ceritanya macam ni, Ummi baru je berkenalan dengan penambah selera terbaru ni.. “Peria Goreng” dari Teluk Rubiah’s Kitchen. Ummi memang penggemar …

2,167 total views, no views today

Continue Reading