Photoshoot Whitestudio Raya JDT Blogger di The Empire Studio JB

Assalamualaikum..

Hai korang.. dah berapa banyak rumah korang beraya tu oi. Dah banyak ke collection raya. Ehhhh dah besar panjang sibuk je nak dapat duit raya kan hehehe. Oklah, raya.. raya juga. Blog jangan dilupakan ok. Korang tak nak baca tak apa, janji Ummi tahu blog Ummi tak krik krik krik sepanjang raya hehe.

Nak kongsi dengan korang sesi photoshoot whitestudio raya JDT Blogger yang lepas. Alhamdulillah sembilan (9) orang JDT Blogger dapat meluangkan masa untuk menghadiri sesi photoshoot raya ni. Yang lain tak dapat hadir sebab masing-masing ada komitmen tersendiri. It’s okay uolls.. ada rezeki tahun depan kita photoshoot raya lagi. Eh kata sembilan orang kenapa ada tujuh orang je? Ohh sebenarnya Mama Maszull dan Kak Mia dah balik awal selepas tamat sesi photoshoot diorang.

Ok jom tengok Ummi and Team JDT Blogger berposing.. refer gambar pertama, (berdiri dari kiri) Dilah, Sis Lin, Kak Seri dan Uyul Rosli.. (duduk dari kiri) Cik Tom, Ummi Ilhams dan Ain.

NUA_7856NUA_7863NUA_7864NUA_7865NUA_7866NUA_7867NUA_7868NUA_7869NUA_7877NUA_7879NUA_7882NUA_7883NUA_7884NUA_7886NUA_7889NUA_7890

NUA_7892

Amacam? Ok tak kami posing? Abaikan je la kalau nampak rupa Ummi yang tak semenggah tu ya hehe. Maklumlah dah jumpa geng, excited semacam level kegembiraan tu mencanak naik hehehe. Mak siapalah tu ekeke.

Ok korang, sempat lagi nak photoshoot raya whitestudio bersama The Empire Studio. Kawan-kawan Ummi ramai dah berposing oi. Korang tak nak ke? Harga promo masih lagi available sehingga 30 Syawal 1439H. Serious tak menyesal, photographer professional akan melayan korang berposing sampai jadi!

Pakej Photoshoot Raya White Studio - The Empire Studio

PAKEJ WHITESTUDIO AIDILFITRI DI THE EMPIRE STUDIO
(Valid sepanjang Aidilfitiri sahaja)

PAKEJ 1 – RM130
20 minutes
Shoot & Burn
DVD Softcopy

PAKEJ 2 – RM180
20 minutes
Shoot & Burn
DVD Softcopy
1 Frame 11R

PAKEJ 1 – RM230
20 minutes
Shoot & Burn
DVD Softcopy
1 Frame 12R

PAKEJ 1 – RM280
20 minutes
Shoot & Burn
DVD Softcopy
Canvas 20 x 30

Add on:
Mini album 6 x6 +RM80
Album 11 x8 +200
Frame 11R +RM100
Frame 12R +RM150
Canvas 20 x 30 +RM200

Apa tunggu lagi? Book slot korang sekarang!!! Whatsapp cepat!!! Ingat promosi murah ni hanya untuk Aidilfitri tahun ni saja tau. Selamat berposing! 😉

THE EMPIRE STUDIO

Address: No. 58-02, Jalan Padi Emas 4/1, Bandar Baru UDA, Johor Bahru, Johor.

IG: https://www.instagram.com/theempirestudio/

FB pages: https://www.facebook.com/theempirestudio/

Whatsapp: http://www.wasap.my/+60137008889

Share this nice post:

3 Replies to “Photoshoot Whitestudio Raya JDT Blogger di The Empire Studio JB”

  1. havoc bila berkumpul

  2. wah…bestnya berphotoshoot..rugilah tak join hari tu

    1. doa2 ada rezeki akan datang

Leave a Reply