Towage Team Beraya di Tug Boat & Pilot Boat

15/06/2018

Assalamualaikum..

Kisah dua hari sebelum raya. Seperti kebiasaan, kami dari Towage Section, Marine Services Department akan melawat crew tug boat dan pilot boat sebelum bercuti hari raya. Sambil-sambil ucap selamat hari raya, sambil-sambil bagi kad raya. Tanda bahasa gitu kan. Nak bagi duit raya tak cukup bajet ekeke. Harap boss-boss Kejora dan KOTUG yang terbaca ni jangan makan hati ya haha.

20180613_102547

Rombongan Capt. Haji dan anak-anak buahnya yang 3 orang ni  hehe.

20180613_112246

20180613_112257

Sebelum pergi Ummi dah siap-siap prepare kad raya. kad raya dari PTP je bukan hadnmade by Ummi ekekeke. Marilah kita lompat dari tug boat ke tug boat hehehe.

20180613_100724

Tug Boat KSP 44

20180613_101737

Tug Boat Kejora 3

20180613_104005

Tug Boat Kejora 1

20180613_105838

Tug Boat RT Stephanie

20180613_111517

Tug Boat Kejora 1

20180613_112710

Tug Boat RT Claire

20180613_113505

Tug Boat Kejora 4

20180613_115011

Dan akhir sekali wakil crew pilot boat.

20180613_111906

20180613_111951

Sempat je Ummi berangan acah-acah naik star cruise hahaha.

Selamat berhari raya untuk semua crew tug boat dan pilot boat. Semoga operasi di hari raya dipermudahkan. Jangan buat surprise sepanjang hari raya ni ya. Semoga tug boat dan pilot boat sihat fizikal. Enjin nak mogok pun sila tunggu lepas raya. Nanti tak tenang kami nak beraya ekeke. Hati-hati ketika berkerja ya! Akhir kata..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

dari TOWAGE SECTION, PTP

(Capt. Hj. Shaharuddin, Hernee, Wan Zul & Asyraf)

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: