Langsir Lama Basuh Jadi Baru 😜

02/06/2018

Tahun ni kami masih menggunakan langsir yang lama dari tahun 2016. Dah dua tahun langsir ni berkhidmat tau. Masih elok lagi dan tak ada hati Ummi nak tukar langsir baru. Pakai je la selagi tak mereput koyak rabak hehe. Malas juga nak tukar dengan langsir yang lama warna silver tu.

Jadi nak nampak acah-acah langsir baru Ummi cuci je lah langsir kesayangan Ummi ni. Ummi suka sesangat corak yang simple tu kena la tema black and white kami tu.

Info langsir ni Ummi pernah share dalam entry INI.

Langsir – Kaison (RM43.90 / pcs) ** 4 pcs untuk tingkap 4 panel
Sheer Curtain – IKEA (RM89/ pcs) ** 4 pcs untuk tingkap 4 panel

Itulah antara persiapan menghias ruang tanu rumah kami. Tahun ni malas nak mendeko. Guna je apa yang ada. Tapi tak tahulah kot tetiba muncul idea baru hehe. Stay tuned!

p/s Gigih lepas sahur Ummi scheduled entry untuk hari Sabtu ok. TQ yang sudi berkunjung ke blog Ummi.

Share this nice post:

2 Comments

  • Sis Lin

    02/06/2018 at 8:40 pm

    Waaa sudah raya kaa? Uma kita tak cuci lagi, dan tak tukar, dah 2 tahun hahahahaa..Meh sini tolong kita hahaha

  • Seri Kandi Tanah Jauhar

    03/06/2018 at 8:10 am

    okey lagi tu 2 tahun, rumah kita rasanya ada 7 thn tak tukar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: