Headband Murah & Cantik Dari Baby Collection Cik Tom

30/05/2018

Good afternoon & Assalamualaikum semua..

_DSC0777

Dah dua minggu berpuasa, alhamdulillah. Macamana persiapan raya korang? Ummi rasa The Ilhams dan Babah dah settled dah. Yang tak settle lagi beli baju raya Ummi je sorang. Ni Ummi duk shopping headband cantik dari Baby Collection Cik Tom pula hehe. Mesti korang pelik, ehhh Ummi ni beli headband untuk siapa? Takkan untuk The Ilhams pula kan? hehehe. Tak de lah. Ummi belikan headband untuk Mak Wee dan Zara. Saja nak bagi diorang bergaya di hari raya gitu.

Kemain kan sampai 5 pcs Ummi sambar. Over betul. Setelah Ummi survey headband baby ni antara headband murah dan mampu milik. Sesuai la headband budak ni dipakai untuk anak-anak dara comel dua orang ni. Diorang ni memang suka melaram hehehe.

Jom tengok headband cantik yang Ummi beli tu.

_DSC0779

Warna pink

_DSC0780

Warna hijau

_DSC0781

Warna baby blue

_DSC0782

Warna purple

_DSC0783

dannnnn warna kuning

Ummi nak kongsikan apa kelebihan korang beli headband dengan Cik Tom ni:

❤ Harga headband RM10 ke bawah.. murah je kan?
❤ Pelbagai design headband terkini dan comel.. serius memang banyak design.. kalau Ummi ada baby girl sendiri konfem Ummi borong headband murah ni.
❤ Pelbagai pilihan warna.. memang rambang mata nak pilih.
Headband murah dan berkualiti.. dah la harga murah kualiti bagus pulak tu.
❤ Pembelian 5 pcs ke atas percuma kos pos.. sangat berbaloi kalau korang beli 5 pcs ke atas.. postage percuma ok.
❤ Pembelian 10pcs ke atas percuma kos pos + 1 pc headband.. kalau korang beli 10 pcs ke atas dah la dapat ko postae percuma, dapat free lagi 1 pc headband.. hoyeahhhh.

Oleh kerana Ummi tak sempat lagi nak bagi headband cantik ni pada Zara jadi Ummi suruh Mak Wee je la melaram dulu. Mak Wee ni memang pandai bergaya suka melaram itu yang Kak Alom sayang Mak Wee tu hehe. Ni rasa kalau Kak Ayu offer nak make up dulu ni sebelum snap gambar dia konfem dia nak punya.

Jom tengok Mak Wee melaram dengan kelima-lima headband ni.

_DSC0788

Ewaahhhh kemain tangan tu hahaha

_DSC0791

Post menghadap ke depan pula.. tapi kedudukan tangan maintain ekeke

_DSC0792

Ehhh lentok kiri sikitlah

_DSC0794

Cantik tak saya pakai headband budak ni?

_DSC0798

Wahhh makin suruh posing makin acah-acah model pula dia. Nanti masa raya jangan lupa pakai headband ni tau Mak Wee. Ikut warna baju hehehe. Memang konfem melaram la makcik ni time raya nanti. Ummi memang recommend korang ibu-ibu yang duk mencari headband baby atau headband budak untuk beli koleksi headband murah dari Baby Collection Cik Tom.

Oleh kerana Ummi dah jadi pelanggan Baby Collection Cik Tom, maka Ummi nak kongsi code promo discount untuk pembaca blog, kawan facebook dan pengikut setia Ummi di Instagram.

CODE PROMO

CTRAYA06 untuk diskaun 10% setiap pembelian

baby_collection_ciktom1.jpg

Korang boleh follow instagram dan Facebook Page Cik Tom rapat-rapat untuk peluang memenangi hadiah headband sebab dengar cerita Cik Tom akan buat contest dalam masa terdekat ni. Follow tau jangan tak follow. Ummi pun nak join sama hehehe. Kalau menang memang rezeki Mak Wee dan Zara lagi la nampaknya hehe.

Link instagram dan facebook sepert di bawah ya.

BABY COLLECTION

Instagram:
http://www.instagram.com/baby_collection_ciktom

Fcaebook Page:
https://www.facebook.com/ciktomwardrobe/

Whatsapp:
http://www.wasap.my/60138013500/CTRAYA06

#headband #headbandmalaysiamurah #headbandbayi #headbandbaby #headbandbayi #headbandbabymurah #headbandmurahmalaysia #headbandbabymalaysia #sayajualonline #bazaarpaknilmurah #fattzura #headbandmurah #headbandanak #headbandcantik #headbandbunga #headbandbow #headbandraya

Share this nice post:

4 Comments

  • Sis Lin

    30/05/2018 at 2:58 pm

    Omeinyaaa..rasa macam nak beranak lagi laaaa hahahha

    1. Hernee Nazir

      31/05/2018 at 10:04 am

      hahaha kemon sis..blh soran lagi tu..kakak abang dah blh tlg jaga..

  • kisahsidairy

    30/05/2018 at 3:32 pm

    amboi,kemain lentik berposing eh..cutelah dia pakai headband

    1. Hernee Nazir

      31/05/2018 at 10:03 am

      hahaha kaki melaram ni

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: