Bangkit Cheese Sedap Untuk Santapan Hari Raya

Bangkit Cheese Sedap Untuk Santapan Hari Raya

Korang yang masih tercari-cari kuih raya apa nak beli untuk Hari Raya yang bakal menjelma ni, boleh la cuba Bangkit Cheese ni. Serious sedap. Ummi dah beli sebotol sebelum puasa hari tu hehehe.

Bahan utama membuat Bangkit Cheese ni adalah dari tepung ubi, butter, gula dan cheese menjadikan bangkit cheese ni gebu dan rapuh cair di mulut tidak di tangan gitu. Masuk satu hilang, masuk satu hilang. Konfem tak sampai raya la bangkit cheese kat rumah tu. Harga sebalang RM26 sahaja.

Kalau korang nak beli korang boleh contact nombor di bawah ya. Stok insha Allah available sempena Hari Raya Aidilfitiri ni.

Untuk tempahan boleh hubungi Kak ET dengan klik link di bawah:

http://www.wasap.my/60127772898/ORDERBANGKITCHEESE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Bangkit Cheese Sedap Untuk Santapan Hari Raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!