Bangkit Cheese Sedap Untuk Santapan Hari Raya

22/05/2018

Korang yang masih tercari-cari kuih raya apa nak beli untuk Hari Raya yang bakal menjelma ni, boleh la cuba Bangkit Cheese ni. Serious sedap. Ummi dah beli sebotol sebelum puasa hari tu hehehe.

Bahan utama membuat Bangkit Cheese ni adalah dari tepung ubi, butter, gula dan cheese menjadikan bangkit cheese ni gebu dan rapuh cair di mulut tidak di tangan gitu. Masuk satu hilang, masuk satu hilang. Konfem tak sampai raya la bangkit cheese kat rumah tu. Harga sebalang RM26 sahaja.

Kalau korang nak beli korang boleh contact nombor di bawah ya. Stok insha Allah available sempena Hari Raya Aidilfitiri ni.

Untuk tempahan boleh hubungi Kak ET dengan klik link di bawah:

http://www.wasap.my/60127772898/ORDERBANGKITCHEESE

Share this nice post:

4 Comments

  • mamapp

    22/05/2018 at 1:36 pm

    wow confirm cair di dalam mulut ni kan

  • Sis Lin

    23/05/2018 at 9:35 am

    Waaaa takde nak bagi tester…

  • Mar Mansor

    25/05/2018 at 1:17 pm

    kalo tengok sticker macam yang kawan ni jual dah bertahun-tahun.

    1. Hernee Nazir

      28/05/2018 at 1:37 pm

      memang dah lama rasanya..makcik akak jual je ni..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: