Kekal Segar Dengan Performance Drink Dari Shaklee

08/05/2018

shaklee performance drink.jpg

Hai korang. dah balik mengundi ke? Jangan lupa minum Performance Drink dari Shaklee. Produk terbaik yang membantu memberikan tenaga berpanjangan untuk yang mengamalkannya. Nak balik mengundi tu drive jauh-jauh elok ambil Performace Drink tau. Bagi segar sikit biji mata tu hehehe. Bulan puasa dah nak dekat ni. Bagus juga tau korng standby setong kat rumah. Ummi memang berbuka biasanya minum Performance Drink ni.

Jom baca info kat bawah ni:

SIAPA YANG PERLUKAN PERFORMANCE DRINK?

✔ Anda yang aktif bersukan
✔ Anda yang ingin berpuasa – diambil sewaktu sahur dan berbuka puasa
✔ Mereka yang menghidap penyakit gout
✔ Mereka yang kurang pengambilan air
✔ Ibu yang menyusukan anak
✔ Anda yang kerap berasa sakit kepala
✔ Mereka yang gemar minum minuman berkarbonat
✔ Mereka yang ingin melakukan pembedahan
✔ Mereka yang sering tidur lewat malam
✔ Mereka yang sering keletihan
KEISTIMEWAAN PERFORMANCE DRINK
☛ Kandungan gula yang terdapat dalam Performance Drink kurang berbanding minuman lain
☛ Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap untuk mengekalkan paras gula dalam darah
☛ Membantu mengurangkan penyah-hidratan (kurang air, kehausan) kerana Performance Drink dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu mempercepatkan penyerapan air ke dalam tubuh
☛ Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh
☛ Performance Drink dapat membantu memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, serta meningkatkan daya ketahanan otot
☛ Mempunyai lebih 67 % otot glikogen (sumber tenaga)

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN:
SMS/ WHATSAPP/TELEGRAM
📲
 HERNEE| 014-6106331

Share this nice post:

4 Comments

  • Sis Lin

    08/05/2018 at 6:51 pm

    Waaa terbaekk..tahan mengantuk agaknya ek, sekali stamina naik tahap cergas ni..fuyooo

    1. Hernee Nazir

      08/05/2018 at 11:50 pm

      hehehe berdezup tenaga..hehehe

  • maszull

    08/05/2018 at 6:52 pm

    assalamualaikum hernee…betul la minum performance drink ini memang bagus…gout hubby dah berkurangan…

    1. Hernee Nazir

      08/05/2018 at 11:49 pm

      waalaikumussalam..alhamdulillah serasi ya mama..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: