Rombongan Che Ta & Ole-ole Dari Korea

07/05/2018

Assalamualaikum uolls..

Kerja ke tu? hehehe. Apa monday blues? Haisyhhh tak payah nak monday blues sangat. Jangan dilayan mind setting uolls tu. Ummi gigih menaip entri ni masa anak-anak dah tidur. Sebenarnya Ummi duk menyusun gambar untuk entri Mother’s Day Celebration jadi terlanjur mata belum mengantuk baiklah Ummi post terus entri ni sebelum dia menerima nasib macam entri-entri lain hehehe.

_DSC9968

Semalam ada tetamu dari jauh datang berkunjung. Siapa lagi kalau bukan BFF Ummi, Che Ta and family. Oleh kerana balik dari cousin’s wedding Ummi tak sempat nak masak dek kepala yang pening, Jadi Ummi suruh Babah beli je lah mee goreng. Thanks Che Ta and family (Along, Angah, Adik, Daniel, Asyraf dan Sara) yang tak jemu berkunjung ke rumah kami setiap kali ke JB. Ummi rasa diorang ni dah macam sebahagian dari family kami.

_DSC9972

Sabar je lah korang ya datang rumah akak. Kena kerah ambil gambar tu dah memang satu kemestian hehehe.

_DSC9974

Gelap pula gambar ni.. Babah la ni hehehe. Abaikan budak kat bawah tu. Dia dah syok main dengan kawan-kawan sampai susah nak lepaskna Abang Aysraf balik hehe. Kesian juga kat Sara yang meraung tak nak balik. Nanti datang lagi ya. Sorry ya korang kalau ada terkurang layanan kami. Insha Allah one fine day kami sampai la ke Batu Caves sana. Tunggu nasi minyak Che Ta.

_DSC0181

Thanks juga kat Che Ta sebab tak lupa belikan ole-ole dari Korea masa dia ke sana hari tu. Banyak pula tu bahagian akak hehehe.

23915482_10208565965144952_2168017201170626383_n

<

p align=”center”>Thanks juga tolong tuliskan nama HERNEE NAZIR tu pada padlock masa di Seoul, Korea. Nak tunggu tuan punya nama sampai sana tak tahu bila. Mampu kirim nama je lah hehehehe. Semoga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat ya Che Ta and family.

Share this nice post:

4 Comments

  • Sis Lin

    07/05/2018 at 12:10 pm

    Waaa kita masih banyak lagi simpan oleole KOrea, sebab Sis beli banyak dulu…Nantilah kita bagi juga ya hahahahaa

  • AyuniRamli

    07/05/2018 at 5:16 pm

    waaa. seronok dpt ole ole. seronok jugak dpt eratkan ukhwah ni kan. mek pun suka kalau sahabat datang singgah rumah kita.

    1. Hernee Nazir

      07/05/2018 at 5:48 pm

      ye betul mek..

  • Mar Mansor

    08/05/2018 at 8:42 am

    dah pasang mangga dah tu. cayalah.. bestkan dapat hadiah ni,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: