• Program Wakaf Lantai PSS SMK Tanjung Adang

    31/05/2018

    Assalamualaikum semua Peluang untuk bekas pelajar SMK Tanjung Adang termasuklah Ummi untuk menyumbang sedikit derma ikhlas untuk Program Wakaf Lantai PSS SMK Tanjung Adang. Jom korang kita bantu sekolah kita! PROGRAM WAKAF LANTAI PSS SMK TANJUNG ADANG RM10 sekaki persegi Kepada tuan/puan yang berhasrat untuk berwakaf, bolehlah membuat pembayaran ke akaun seperti yang tertera di…

    Read more
  • Ramadhan 2018 – Day 12

    31/05/2018

    Selamat pagi.. assalamualaikum.. Dah masuk hari ke 15 berpuasa alhamdulillah. Tapi entri menu berbuka tersangkut di hari ke 12 hehehe. Nampak tak Ummi acah-acah busy tu hahaha. Jom tengok apa Ummi masak untuk berbuka hari Isnin yang lepas. Asam pedas ikan bawal emas. Biasa ikan ni Ummi masak kari. Tapi hari ni tetiba nak di…

    Read more
  • Headband Murah & Cantik Dari Baby Collection Cik Tom

    30/05/2018

    Good afternoon & Assalamualaikum semua.. Dah dua minggu berpuasa, alhamdulillah. Macamana persiapan raya korang? Ummi rasa The Ilhams dan Babah dah settled dah. Yang tak settle lagi beli baju raya Ummi je sorang. Ni Ummi duk shopping headband cantik dari Baby Collection Cik Tom pula hehe. Mesti korang pelik, ehhh Ummi ni beli headband untuk…

    Read more
  • Ramadhan 2018 – Day 11

    29/05/2018

    Assalamualaikum.. Selamat bercuti di Hari Wesak. Apa perancangan uolls hari ni? Ummi tak tahu nak buat apa yang penting enjoy dapat cuti hehe. Hari ni plan nak ajak family berbuka puasa di rumah tapi tak ada udea nak masak lauk apa hehe. Ok lah ni nak kongsi menu berbuka puasa hari ke sepuluh. Oleh kerana…

    Read more
  • Ramadhan 2018 – Day 10

    28/05/2018

    Assalamualaikum.. Salam kemaafan di angin lalu kerana menayang menu berbuka di waktu ini hehehe. Ampunkan kami penunggu gua! :p Setelah berhari-hari Ummi Ummi tak masak, eh tak masak berbuka je tau sahur tetap masak. Abang Ilham tu ikut selera Ummi masa kecil, sahur mesti nak makan nasi. Hari ke sepuluh, The Ilhams berbuka puasa bersama…

    Read more
1 2 3 10
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: