Rambling

Hadiah Istimewa Hari Ibu Hanya di Printcious (Special Gifts For Her)

Assalamualaikum semua.
How’s life? Ummi macam biasa weekend very the busy hehe.
Hari ni last day April, esok dah masuk bulan Mei. Kalau korang perasan bulan Mei ni banyak betul hari-hari istimewa, contoh paling terdekat Hari Buruh, Hari Ibu, Hari Jururawat dan Hari Guru (birthday Ummi tu.. promote birthday sendiri pula). Jadi Ummi nak kongsikan dengan korang idea menarik untuk dihadiahkan kepada bonda tersayang sempena Hari Ibu yang bakal menjelma. Korang boleh juga hadiahkan pada guru-guru wanita, atau jururawat kesayangan korang.

printcious1

HADIAH ISTIMEWA HARI IBU HANYA DI PRINTCIOUS (SPECIAL GIFTS FOR HER)

Pernah dengar laman web PRINTCIOUS? Kalau korang tak pernah dengar korang kena baca Ummi membebel ni sampai habis. Printcious adalah online gift shop paling popular di Malaysia. Korang tak payah buang masa sakit kepala memikirkan hadiah apa yang korang nak bagi kepada orang tersayang. Buka website Printcious pasti menjawab segala kekusutan korang. Princtious menawarkan pelbagai pilihan hadiah untuk pelbagai peringkat umur.

Ada bermacam jenis hadiah yang dijual di sini dan yang pastinya dengan harga yang berpatutan. Korang boleh tengok list hadiah yang boleh korang tempah dan design sendiri. Ya, Printcious memberi peluang korang untuk design sendiri hadiah yang korang nak berikan kepada ibu tersayang.

ANTARA HADIAH YANG TERDAPAT DI PRINTCIOUS

printcious button badges

Button Badges

printcious colour mugs

Colour Mugs

printcious magic mugs

Magic Mugs

printcious lanyard

Lanyard

printcious mousepad

Mousepad

Banyak juga pilihan yang lain antaranya throw pillow, puzzle, tote bag, t-shirt dan banyak lagi. Korang pilih je mana yang korang suka.

Ok jom Ummi tunjukkan cara macamana korang nak buat tempahan online.

CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

printcious2

Mudah saja sebenarnya. Hanya dengan 4 langkah korang dah berjaya menempah dan menambahkan kreativiti pada hadiah korang ikut citarasa sendiri.

printcious  Throw Pillows

Langkah 1 – Pilih produk kegemaran. Contoh kat atas Ummi pilih Throw Pillow. Ok gambar kat ni belum ada design tambahan. Klik START DESIGNING. Korang boleh redesign atau pilih saja design sedia ada.

printcious  Throw Pillows1

Langkah ke 2 – Tambah la text atau edit gambar yang berkenan di hati tu.Bila dah siap edit jangan lupa klik DONE.

printcious  Throw Pillows2

printcious  Throw Pillows3
Langkah 3 – Kalau tak puas hati lagi, korang boleh klik EDIT MY DESIGN AGAIN. Bila dah ok klik ADD TO CART.

printcious  Throw Pillows3

Langkah 4 – CHECKOUT bila korang dah berpuashati dengan pilihan korang. Make sure check dulu semua baru check out tau.

printcious-Throw-Pillows4.jpg

Isikan maklumat penghantaran yang diperlukan.printcious  Throw Pillows4

printcious  Throw Pillows5
printcious-Throw-Pillows5.jpg

Korang boleh buat bayaran mengikut method pilihan korang.

printcious  Throw Pillows6

Then, sila CONFIRM ORDER. Siap. Sila tunggu hadiah korang sampai.

Kat bawah ni contoh yang Ummi pernah tempah di Printcious.

_DSC9844.JPG

Mousepad.. abadikan kenangan empat beranak di Tangkuban Perahu, Bandung.

_DSC9843

Coaster tertulis quotes dan alamat blog herneenazir.com

Cantikkan? Jadi apa tunggu lagi order sekarang.

KELEBIHAN MEMBELI-BELAH DI PRINTCIOUS

Membeli-belah dengan selamat
– Kepuasan dijamin 100%
– Penghantaran cepat
– Jaminan wang dikembalikan

Korang boleh baca antara testimoni-testimoni pelanggan Printcious. Semua berpuas hati dengan kualiti barang dan perkhidmatan dari Printcious ni tau.

MAKLUMBALAS PELANGGAN

printcious Testimoni 1

printcious Testimoni 2

If you are looking for door gifts idea for guests, don’t forget to contact them.
Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, birthday photo booth is your best entertainment.”

Note: Above “door gifts idea for guests” will link to http://mugprinting2u.comand above “birthday photo booth” will link to http://123cheese

Bulk item categories.

button badges additional linking:
https://www.printcious.com/my/bulk-order/button-badges

colour mugs additional linking:
https://www.printcious.com/my/bulk-order/colour-mugs

magic mugs additional linking:
https://www.printcious.com/my/bulk-order/magic-mugs

lanyard additional linking:
https://www.printcious.com/my/bulk-order/lanyards

mousepad additional linking:
https://www.printcious.com/my/bulk-order/mousepads

Maklumat lanjut:

Website: www.printcious.com

Facebook: https://www.facebook.com/printcious/

Instagram: https://www.instagram.com/printcious/

Share this nice post:

Comments

comments

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: