Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

23/04/2018

WhatsApp Image 2018-04-17 at 9.44.19 PM

Last week event, jemputan khas team JDT Blogger ke majlis preview Buffet Ramadhan di The Puteri Pacific Hotel, Johor Bahru. Alhamdulillah, seramai 7 orang wakil JDT Blogger yang dapat menghadirkan diri kali ni. Ummi nampak busy dalam gambar tu kan. Sebenarnya tengah gundah gulana sebab handphone Asus Zenfone 3 Babah yang menjadi tunggak utama Ummi nak snap gambar-gambar ni tertinggal kat office haha. Hijau biru kejap muka.

WhatsApp Image 2018-04-18 at 12.09.23 PM

Nak bergambar pun acah-acah takde mood. Pasghah kena guna handphone sendiri hahaha.

20180417_190649

Ohhh partner Ummi kali ni, bukan Babah. Babah masih kerja tak dapatlah join. Jadi dah alang-alang namanya geng makan, baiklah kita ajak Eqa kan. TQ Eqa teman akak. Untuk Noni next event pula ya.

WhatsApp Image 2018-04-18 at 10.34.00 AM

Kamilah wakil-wakil JDT Blogger. Kakak-kakak dan adik-adik yang sporting. Jumpa lagi event esok ya. Tak sabar nak membawang hahahaha.

20180417_202136

Posing dengan Eqa di lobby dengan suasana suam-suam kuku hahaha.

20180417_202031

Kekonon nak posing sambil menggayakan blouse humayra dari The Modest Alia hehe. Ehhh best la blousenya ni. Serious best. Ada lagi satu colour coklat Ummi belum rasmi. Sebenarnya ada gambar Eqa kat area sini, tapi sayang kelabu asap hahaha. Sorry Eqa.

Ok nanti kan update seterusnya ya. Gathering mak jemah blogger Johor hehehe.

Share this nice post:

5 Comments

  • Sis Lin

    23/04/2018 at 5:42 pm

    He he he esok jangan lupa plak cas dan bawa handphonenya.
    Esok pasti meriah sebab ada brownies ha ha ha ha

    1. Hernee Nazir

      23/04/2018 at 5:48 pm

      hahahaha esok bawa kamera terus hahahaha

  • mia liana

    24/04/2018 at 8:22 am

    geng mak jemah dan membawang sambil makan…. hihihih

    1. Hernee Nazir

      24/04/2018 at 12:57 pm

      hahahaha membawang lagi penting dari makan..

  • maszull

    24/04/2018 at 2:29 pm

    assalamualaikum hernee….hahahaha kena tukar nama group la kalau mcm ni…group makcik membawang la jawabnya…hahahhaaa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: